"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, October 9, 2012

Saya dan Maggi memang senantiasa di hati!


Ini entry tak berbayar pon! ~ ekekeke..:P

Snack enak yg seronok + best di makan tatkala teringin nak makan oleh Ummi, abah dan Nureen. Tapi Nureen nie suka bebenor! But saya control pasal megi is not good kalau selalu makan! makanan segera kan!







Model cekcii yg mcm2 style!

^_^ Sure ramai yg suka nih! smbil angkat tangan!

11 comments:

Nad @ MamaZN said...

Zakwan pun suke ni..tp takleh mkn slalu..makpak pun terpaksa kawal diri jgk huhu!

Miza Yusof said...

banyak kenangan dengan maggi. especially masa belajar dekat kolej :)

♥ Wina ♥ said...

ahahahh tak berbaju ke Nureen tu? menikmati sungguh!

JaSSNaNi said...

seronok pulak tengok nureen makan meggie... sedap gak pekena meggie cup sesekali sekala.. kadang2 anak2 akak pun rajin makan meggie.. :) lagi2 tengah2 maknye skrg tak banyak wat keje.. :)

wantie said...

biasala le.. stock kat umah sentiasa ada. kalau cup tu tak bapa suka. AKu suka hat bungkuih pas tu masak .

kalau hat rendam ngan ayaq panaih tu kurenggg... kat office ni pun ada. dok wat hiasan ja. hahahaha...


Aku suka perisa kari & asam laksa. Amirul plak suka yang masak gitu ja tak yah boh sayoq. Hubby aku plak suka boh sayoq mcm mcm. sebungkuih leh share 2 orang sebab sayoq buat maggi tu jadi banyakkkkkkkkkkk.. hahaha

Zura@Iwan said...

aunty tk suka maggie lah...ntah la psl apa..mmg dr dulu lagi...

kdg2 mkn...mmg x abis...huhu..

mama leen said...

tak suka sangat... tapi hubby dgn anak2 suka.. :) lebih suka nasik.. hehe

ALoNa CintamaniszLite said...

akak suka maggi bungkus tu..perisa kari, tomyam dan asam laksa.

Tp tgk nureen slurp megi tu, uii...selera sungguh dia, ye..

ellynadyra said...

meggie sedap dimakan!

Gieyana said...

nad

tu la psl kan...sekali sekala mkn mmg best..:-)

mamaRIFQY said...

na mmg suke maggi !suami isteri suke!!