"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, October 8, 2012

Sepetang bersama di Tanjung Dawai, Kedah





Best makan seafood kat sini. Nanti saya buat full review yer... ^_~

16 comments:

lieyalatif said...

aiseyyyy aku jeles tol kalo tgk korang bergambar berdua nie...siyes mcm kapel2 tau gie....awet mude tol korang laki bini....nureen lak dah mcm adik teman kakak gi dating jek heheeheheh.....

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alolooo nureen ni cam mya gak laaa suke posing wat tangan cam gituuuu...ehehehee

MrS. F!zA said...

nureen yg snap ka gmbr ummi ngn abah tu? ke meja sbg tripod?ekeke

MizzTina said...

geram je tgk aksi nureen tu..

mama tisya said...

amboi nureen sanp gmbr korang lg...eh ko pki bj tu ada belt ye..cher up gmbr full

Nad @ MamaZN said...

Saya pun cam lieya...jeles tgk gmbr kapel2 ni heehehe...tak sbr tggu zakwan n nayli besar sket

♥ Wina ♥ said...

so sweet!!

Kakzakie said...

Cuti-cuti, makan-makan, photo-memphoto seronoklah kan..

Zura@Iwan said...

gi tanjung dawai rupanye....best tu mkn seafood..i likee....

eT said...

cantik2 gambar...

Syima Emi said...

pernah dulu nak pergi tanjung dawai ni.. sebab teringat2 lagu cinta pantai merdeka.. pernah sampai kat pantai merdeka tu je.. tgk dari jauh je la tanjung dawai tu...

anyway, cantik semua pic kak gie.. one happy family..

wantie said...

pak cik jual rojak kat penambang tu ada lagi tak? dah lama aku tak pi sana.

kalau aku pi sana mesti nak beli ikan gelama masin buang perut.

NM02 said...

ok bebeh... cepat skit. hehehe

ellynadyra said...

super like!

aTy _faRed~ said...

Nureen yg amik gamba..?? Waaaahhhh...kagum...sbb cntik...:-)

ieda said...

awwwwwww comel !! ';))