"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, October 24, 2012

Wordless Wednesday | Abah balik ler cepat!


Pitty to her...after hantar abah dier semalam.... haizz!

16 comments:

mama tisya said...

pity to umi also..hehehe..nasibaik ada BB leh BBM jimat credit utk melepas rindu..hehehe

MizzTina said...

alolo..suwitnye.. mnja dgn abah dia, jd la mcm tu ye kak g..

JaSSNaNi said...

hehehehe.. baru je abahnye pegi.. dah soh balik ek.. sian nureen.. tak biasa tu.. :) kejap lagi abah balik ye.. bawa ole ole.. nureen and mommy sure hepi.. :) hehehe

Nad @ MamaZN said...

Alahai, ksiannye die...

ak yuyunz said...

onyonyonyo.. kesian nureen.. rindu kat abah eh.. ehem ehem ummi tak rindu ke hik hik hik..

ALoNa CintamaniszLite said...

alaaa......umi dia pun sama mcm nureen jgk ni, hehe.
Gasak ler korang...rindu merindu ler, ye....hehehe..
***Manisnya rinduuuu.....

lieyalatif said...

pandai nureen bbm papanye yeak....heheheeheh.....mmg anak bapak ni gie...mak sila turun taktha yeak...

::NureeN:: said...

anak2 skrg cpt kan, nureen dok watsapp ngan asben ellesya yg lebih hehehe

ni umi ke anak yg rindu hehehe

MrS. F!zA said...

siannya nureen..ihiks.. mesti ummi lg rinduuu

ellynadyra said...

cian anak dara sorang ni, manja abah la nih!

wantie said...

hmm.. kalaukita rindu diam dan still boleh sabar. bila anak dok rindu tetiba kita pun jadi layan rindu tu..

Amirul pun, kalau papa dia pergi 1-2 tak balik, dia siap sms mcm mcm. Bila aku tengok sms kat fon . hahaha... siap warning warning lagi tu.

Lelaki Ini said...

hahaha
alalalala...

Zura@Iwan said...

anak dh pndai ckp cm ni le...kita jd tacing la plak...sure smlm hntr rasa sedih kan...dh la jauh...huhu...

neway..take care ye beb....phm perasaan bila bjauhan ngn suami ni..huhu..

mama_umar_maryam said...

klu zaman dulu2 nih, dah berbakul2 surat chenta G & hasben,hehehe

aTy _faRed~ said...

Alololo.....sian nureen...anak abah..eehhh..anak pompua mmng manje ngan abah ek..selalu perasan..:-)

mama rifQy said...

alahai dak nureen ni mesti rindu ayah die..oopsss...mak nyerr pasti lebih rindu kan??