"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, October 31, 2012

Wordless Wednesday : Menyentuh HATI..





# Bersyukur dgn nikmat yang Allah kurniakan pada kita berbanding mereka...

More story insyallah suami akan kongsikan di sini...=.=

18 comments:

MizzTina said...

sedihnya tgk..

mamaRIFQY said...

sedihh..pasal ape ni kak gie?? kat mane ni?

Liza said...

Sedihnya.... Kita yg hidup mewah cukup pakai ni kena bersyukur dgn nikmatNya...

Nad @ MamaZN said...

Abh saya kata dia g kg cham ni jugak..

atty's said...

itulah..kita seharusnya bersyukurkan.dgn apa yg kita ada

manja209 said...

alhamdulillah syukur ngan apa yg ada..
sedeh tgk depa ni semua..

wantie said...

memang menyentuh hati. tapi kalau tengok time aku kecik kecik dulu lebih kurang sama mcm ni jugak kot.

aku pun bukannya orang senang. alhamdulillah sekarang ni lebih baik dari dulu..

Zura@Iwan said...

sgt menyentuh hati...

bersyukur lah dengan apa yang ada...alhamdulillah...

MrS. F!zA said...

hubby gi sni lah eh raya ritu

JaSSNaNi said...

tu la kan.. kena bersyukur dengan apa yg kita ada skrg.. walaupun ada yg kurang.. tapi ada lagi manusia yg lebih kurang bernasib baik dari kita..

myaishahhafiz said...

sya pernah kesana, keadaan disana daif sgt, sedih melihat kehidupan mereka. memang menyentuh hati..

insyaallah ada rezeki hujung tahun akan ke kemboja lg utk sampaikan bantuan setakat yg termampu...

fiza said...

Speechless. Rasa bersyukur berada dibumi Malaysia nih.

Yantisa said...

syukur dengan nikmat yg kita ada.

LYAfrina said...

bsyukur dgn anak2 kita y mampu menikmati kehdupan y baik..

owhhh... husband gie ke sana buat kerja amal ye.. husband gie doc ke?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bersyukur dgn apa yg ada

mamalieyna said...

betul kan..harus la bersyukur dgn apa yg ada..huu~

Kesuma Angsana said...

sebak je rasa !

ALoNa CintamaniszLite said...

siapa yg asek merungut itu ini dok kat malaysia ni....dorang akan insaf dan bersyukur sgt2 apabila sudah melihat kedaifan penduduk di negara2 mcm cambodia ni, kat bangladesh..... kat sana harga gula pun mahal. kat sini gula baru naik 20sen pun dorang bising mcm menyalak bukit.
Akak tau ni sebab dgr citer dari pengalaman sendiri kawan suami akak yg merupakan sorang ahli tabligh...mm..
Dorang kat sn nk beli gula utk digunakan aje. Takde beli sekilo2 ni. ORg tabligh beli sekilo pun dorang terkejut dh, mm..itu satu contoh aje.