"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, October 3, 2012

Wordless Wednesday | Nuffnang saya..

Tak yah hide laa...dana utk g holiday..:)

31 comments:

♥cikmOt♥ said...

wow....bestnya

mamaRIFQY said...

bestnyer kak giq..yang na punye baru 48!! uwaaaa....

Zura@Iwan said...

bestnya...alhamdulillah...

aku x byk tu kut...nk guna g holiday gk ni..hehe

Nad @ MamaZN said...

Nk g holiday mne? Nk ittooott!! Hehe

SyaNa said...

wallaweyyyy
best best

Gieyana said...

cikmot

alhamdulillah..:-)

Gieyana said...

mamarifQy

Naa..x per..sikit2 lama2 jd bukit k..:-)

Gieyana said...

zura@iwan

Alhamdulillah..frm berblog..:-)

X per, slow2 kumpul..salah satu dana utk g holiday nih..:-)

Gieyana said...

Nad

Jom..jom..USS nak? Ekekeke..:-)

wantie said...

alhamdulillah.. rezeki tu.

hahaha.. bagus tu. Dana tuk holiday. aku pun simpan dana tuk holiday gak

ALoNa CintamaniszLite said...

hehe...dana utk holiday jgk?? ish..mcm tak caya aje. Gie gaji byk, anak sorang...dh leh space sekian2 RM utk holiday tiap2 bulan, hehe..

Owh..akak pn taknak sembunyi total nuff tp cik abg akak tu ler yg soh..dia kata nk tayang2 buat apa...segan sbb jumlah sket lg...ish..ish.

duniafana said...

waaah terbaekk kak...simpan bg byk

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alahai sis yanty punyer...sket bebenor... tak laa cam sis punyer ni....

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alahai sis yanty punyer...sket bebenor... tak laa cam sis punyer ni....

Gieyana said...

Kak Lona

HAHA..sila percaya..saya akan allocate certain amount utk holiday..ni consider salah satu sumber utk jenjalan..:-)

@e_da said...

eda pun baru cashkan smlm... lbh kurang je amount kita.. jadi la kan.. rezki

*∽ IZAN ∽* said...

wehh.. tahniah! aku pun bukak nuffnang tetengok blog aku yg dah bersawang tu pun ada RM100 ++.. isk biar betull tak sedar bila naik meter.

Tapi ada terbaca blog GTO semalam kata dia punya meter naik RM8K sebab bugsss.. terus aku terpana.. eh ni betul ke meter naik ke bug jugak uhuh

MyKhalish said...

best2.. kumpul jgn x kumpul.. hehe.. dana dr nuffy utk holiday mmg cr terbaik..

ShaFIha said...

dulu saya ada reg nuffnang ni. tapi nape takleh nak check macam ni ye? help

♥MAMASYAZA♥ said...

wow BE ada lagik 4 ongoing, best tu.

Gieyana said...

syana

alhamdulillah..:-)

Gieyana said...

wantie

Tu la..syok2 berblogging kan..alhamdulillah..:-)

Gieyana said...

duniafana

Alhamdulillah..tu ar..hrp2 cmtu..:-)

Gieyana said...

Sis yantie

X per Yang..kumpul2 slow2 k..:-)

Gieyana said...

eda

Alhamdulillah kan..rezeki..:-)

Gieyana said...

izan

Thks..susah la kalau ko x selalu buka nuff ko kan..sy mmg cepat often gak nih..bkn psl nk tau earning..nk tau jumlah visitor jer..ekekeke..:-)

Gieyana said...

mykhalish

Tu la psl kan...one of sumber dana nie..:-)

Gieyana said...

shafiha

Owhh ya ker? Cer check balik k..:-)

Gieyana said...

mamasyaza

Alhamdulillah kak..:-)

aTy _faRed~ said...

Dah lame tak cek..jap jap..nak cek gak..kot2 ley bwk qaleef bercuti gak..;p

Yati Lee said...

tahniah..tahniah..blh la mai hols kat sni..;)