"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, November 2, 2012

Gieyana Giveaway : The Winner...


Assalamualaikum...

Confirm semua contestant yg joint GA nie tak sabar2 nak tahu resultnya kan? Sorry for the delay, this result should announce in the morning , saya dah half way draft beberapa hari sebelum nie but hari nie sangattttttt busyyyy! Tak sempat nk publish...I'm Sorry!

Ikutkan hati kesemua saya nk bagi pasal bersungguh2 joint kan....tapi tak mampu la saya..haizz!

Seperti yang di war-warkan, 2 peserta akan dapat each one The Body shop oil perfume kan. saya nk kasi extra hadiah buat contestant semua. Another 2 contestant akan dapat shower gel The Body Shop dan  3 contestant akan dapat FM from Cambodia.

Sukar utk memilih sebenarnya nih psl bagi saya, semuanya bertungkus-lumus utk buat entry yg betul2 kreatif ni. ..Touching sangat..=.=

Kalah dan menang tue adat la kan & don't take it personally k. Judges not only myself but suami turut serta membaca entry uols yg saya print before tue.. :)

Baru sempat g beli lunch time tadi..Tak der masa nak g Mall!


So the Winner for The Body Shop Oil perfume are..

Imaninarafizal






Winner for The Body Shop 125ml Jasmine showel Gel are...

IbuDamia a.k.a Nana




The Winner for FM Cambodia are..





Consolidation
Body Shop Lotion for JasNani for 1st contestant
(sorry lupa lak nk cfm check brp ml.rasanya 125ml kot.comel jer sizenyer)




Last but not least...Congrats for the Winner dan Terima kasih buat semua yg bersungguh2 bersusah-payah utk joint. Kalah dan menang tue adat dan yang pentingnya, Yakin dengan Rezeki Allah..Cheers!

Nota kaki:  Those yg stay kat KL yg nak ambil personally dari saya, I will be in KL this Sunday & Monday. For the rest, pls do send me your address, phone no etc at Roziyana79@yahoo.com or sms, tel, wassap, Line, Viber @ 019-4412199.




24 comments:

♥ Wina ♥ said...

congrats to all!

series x sempat langsung nak join..

mamaRIFQY said...

wahhhhhhhhhhhh...TQ kak gie..tq sangat2!!!

mamaRIFQY said...

wahhhhhhhhhhhh...TQ kak gie..tq sangat2!!!

JaSSNaNi said...

Alhamdullillah... tak dapat lucky2 winners pun.. dapat sebagai peserta terawal pun dah bagos.. alhamdullillah.. terima kasih.. :) cayangggggg G lah camni.. :P

m@m@yAyA said...

wah bestnya dpt hdiah mn yg menang tue~
eh akk trun kl ke mgu nie..lau xmng leh jmp x?huhu

Zura@Iwan said...

tahniah pada yg menang yer....:)

dh agak akak x menang...haha...

Gieyana said...

m@m@yaya

HAHA..dtg dkt pwtc leh? nnt sms, facebook akak..schedule sgt pack but ahad tue insyaallah ada kt area midvalley..

::NureeN:: said...

bestnyaaa....
tahniah buat semua :)

Misz Mieza said...

Tahniah kepada semua pemenang! ^_^

Nad @ MamaZN said...

Yeay dpt fm..! Tq kak g n hubby sbb pilih entry saya =)

SyUhAdA said...

thniah kpd yg bjaya..

Nana said...

owh thanks hehe
aku amek sendiri la since hang nak mai kl hehe

Myra Jay said...

Alhamdulillah, TQ kak Gie and also asben kak Gie sbb pilih entry MJ :)
Syukur :)

mama tisya said...

tahniah pd pemenang...ko turun kl aku outstation ke johor monday-tuesday

Delimasari said...

tahniah

mama_umar_maryam said...

congr8s utk winners & juga organizer ;)

Syima Emi said...

tahniah semua.... ada baca beberapa entry tu mmg kreatif.. saya x sempat nak join kesuntukan masa.. apapon tahniah ye semua.. lain kali kak gie buat lagi ek.. hadiah pon best2...

ieda said...

huhuh x der rejeki :)

tahniahhh semua yg menang !!!

ALoNa CintamaniszLite said...

tahniah pd yg menang.
Walaupun akak tak join GA ni...tp akak bg sokongan kat Gie sebab hadiah yg gie sediakan mmg menarik...sangat menarik.
Segalanya bersungguh2. Gieyana mmg seorang yg bersungguh2...

Dunia Wilma said...

Tahniah kepada semua pemenang ;-)

mamalieyna said...

waaa si Naa ke pemenang... Tahniah ! tumpang happy..

eina je tak sempat nak join, tak sempat nak memikir..hee~

apapun tahniah buat semua pemenang! Gie turun Kl eh, herm... kerja la besok..hu~

imaninarafizal said...

Tq....cam tak caye je...buka2 blog tgk ...cam tak caya lak...Alhamdulillah...Tq..

azelyusoff said...

alhamdulillah dapat FM :) thanks Gie

syiela said...

tahniah pada yg menang