"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, November 26, 2012

Masa yg sangat mencemburui....


Assalamualaikum....

Terima kasih dkt Kak Long psl jaga Nureen dan dpt lak suami-isteri nie honeymoon....:)
Minggu yg sangat memenatkan..Rini pon berat sangat diri nk pergi kerja nih! Mak MC boleh? ngeh3..:P


auwwww.....best juga rupanya bdua nih! sapa suruh kamu taknak ikut Nureen, kan ummi dan abah dpt dating kat umah kite...ngeh3...


Then the next day kite emergency 999 heading g Merbok without Nureen...Melawat Allahyarhamah Mak Jang yg meninggal semalam..Alfatihah utk Mak Jang. A week before pon ada pergi visit Mak Jang..Alhamdulillah Allah Taala izinkan saya dan suami tatap wajah terakhir Mak Jang. Sedih lak rasa..last two month Pak Jang & Mak Jang ada dtg stay kat umah psl follow up kt Hosp Pulau Pinang...Suami mmg nak sangat ziarah jenazah pasal masih terbayang2 wajah mak Jang masa dtg rumah ritu..berkali2 minta maaf dkt saya psl diaorg dtg umah n takut menyusahkan...:(
Bersama chenta saya yg poyo nih!  sabar jer!

Sunrise yg tidak segan silu menjelmakan dirinya..masa nk nk g fetch mak mertua...


#Al-fatihah utk Mak Jang...bulan yg sgt busy dgn wedding!

Banyaknya entry terbengkalai....nnt marathon entry...:)

9 comments:

siti fatimah said...

Alfatihah untuk Mak Njang hang. semoga rohnya berada di kalangan orang yang beriman..

Aku pun tetiba demam, sebab jaga Aleesya yg demam. Demam rindu abang dia kot. terpalit la sekali ngan aku.

Nad @ MamaZN said...

Salam takziah....

Bestnye nureen kasi mak pak dating2!
Nk jugak gitu, huhu! Tapi....xbley..!

JaSSNaNi said...

salam takziah ye G.. atas pemergian makjang..

>> mmg bulan ni bizi ngan weeding.. org wat pelamin jenuh tak cukup kaki tangan ler.. hehehe

♥ Wina ♥ said...

al fatihah & takziah..

wina pun tgh planning nie nak cuti..nak dating tgk twilight ngeeeee

Myra Jay said...

Salam takziah buat arwah Makjang Kak Gie, moga roh arwah tenang disana.

el said...

debab tgn si abah haha

ALoNa CintamaniszLite said...

al-fatihah...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

sis cantik jam tu...together2...ngeee

elly nadyra said...

takziah!