"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, November 26, 2012

Meeting with Myra...o_O


Assalamualaikum.....

[Entry mengandungi 4 keping gambar]

Wahh..seronok jumpa Myra..tmbah lak Myra menang Nikon D90 dr Denaihati dulu..Dan lama teringin nak jumpa Myra...dan makin membuatkan perasaaan tue membuak2 nk jumpa psl saya sepatutnya jumpa dgn Myra pada kadar yg segera. Tak suka bila amanah yg sy pikul tidak diberikan pada tuan empunya diri pd kadar yg segera. Ecececece...:)

First at all, nak says sorry psl hadiah tu Kak G tukar! Tak smpai hati lak nk bg psl showel gel tu cenonet jer haa...still ada lg dlm simpanan saya! Saya selalu berpesan pd diri, biar apa saja benda yg nk beri pd sesiapapon mestilah sesuatu yg membahagiakan diri penerima..

sempat berposing mesra dgn Myra. Kenal Myra melalui blog MamaTisya. Tu pon masa Amy turun Penang ritu nk jumpa both of us but jumpa personally each of us..

Cont : Begitu juga pesan saya pada suami. Tak kira apa saja benda yg kita nk memberi, biarlah seikhlas hati..dan tidak ungkit mengungkiti. Kadang2 lumrah manusia kan....suka sgt mengungkit!

Ahh..ritu aku bagi kat sipolan-sipolan besaq, sekarang kecik jer dia balas!

ataupon..alaa, kecik jer bendanyer haa! Ini sekadar contoh2 saja yer yg boleh dibuat pedoman...

Myra, thanks a lot fr the treatment k..sayanggg kamoo! Mogga Allah Taala perluaskan rezeki kamu dan suami....:)


Sorry Myra, Nureen tertidur psl masa siangnya dia puas meronda2 dgn abahnya...your hubby ramah n pada mulanya awak ckp pemalu..hihihi...:P

Tak sempat awak nak beramas-mesra dgn Nureen..masa taruk watermark pictures nie, sibuk jer dia tnya kenapa tak ajak dia! ekekeke...

Tempat pertemuan : My feveret port > Char Kuey Teaw Sg Dua..ngeh2..sedappp!

Dan Last but not least...Posing comel2..before balik...ikutkan hati smpai lewat pagi leh sembang haa..tak pon sampai kedai tutup macam jumpa Amy ritu. Tgk kaum suami pon rancak menyembang! ngeh2...

Myra > Thks for the goodies yer for both me dan Nureen yer.....leh tukar beg make up Kak G..

nota kaki : saya suka FM walaupon kecik jer tapi cute.. ^_~

25 comments:

Myra Jay said...

Sweetnya gambaq ni kak Gie.. Adehhh rogi giler tak bawak kamera..
Nanti myra ambik gambaq kat sini na, jeles sebab gmbaq cantek :)


Ritu jumpa kak Amy MamaTisya pun sama kamera tak bawak kamera rosak.. huhuu

♥cikmOt♥ said...

krismas ni nak balik penang...gie sudi jumpa ngan kami dak...huhuhu...

siti fatimah said...

senyum sengih je korang...

mama tisya said...

oh ngedate tmpt sama aku jumpa myra dlu...dlu aku sedondon itam putih ngan myra..ni ko jmpa pn sedondon tudung ton...adus rindu CKT sg dua wei...bila la aku nk oustation penang lg...hahaha

Gieyana Muhamad said...

cikmot

ohh ya ker? Boleh jer..nk juga gomol2 Iris comey tue...:-)

Gieyana Muhamad said...

Myra

Kita mmg sweet kan..ekekeke..:-)

Tu laa..idak leh bljr gk nih..x per, next time kite outing sesama k..:-)

atty's said...

gambar cantik2..

shark said...

i miss penang..
i miss charkteow katup sungai dua :(

miss semua bende di penang
i love penang so much :(

mode: Puan P datang menjelma..mmg begini selalu mood nya ;p

Nad @ MamaZN said...

Syoknye...!!
Jmpe rakan alam maya kt tmpt yg sedap!!!

ALoNa CintamaniszLite said...

ha'ah...kalo memberi lebih puashati kalo ikhlas....

**ramai yg senang ngan gie, kan...best..

Gieyana Muhamad said...

siti fatimah

hahaja..model sengihhh..:-)

Gieyana Muhamad said...

mama tisya

Kalau aku g seberang mmg por best lepak tau..sedap mkn kt sini kan..

Ahaa laa..aku br pasan la beb..sm tone lak kaler tudung ngan MJ..:-)

Gieyana Muhamad said...

kak ty

Terima kasih..:-)

Gieyana Muhamad said...

shark

Nasibbaik ko xtulis 'i love u G!
Hahaha..

Ouchh..sm mcm daku beb..penat sgt ri i...:-)

Gieyana Muhamad said...

Nad

Nad..best kan...:-)

Gieyana Muhamad said...

KakLona

Betui tue kan...biarlah hnya kite jer yg mengetahuikan...

Insyaallah Kak..:-)

Gieyana Muhamad said...

myra

Lupa nk ckp...thks a lot fr the treatment k...:-)

yan jua said...

x pasan n3 nieh...n3 marathon nmpk...hihi...

aku pn br add MJ je..so x kenal sgt...hehehe....

#mmg x de jodoh nk jumpa2an ngn MJ..insyaAllah ada jodoh x ke mn kan..

Dkna Abza said...

hampir sama mukanya :)

udang tu macam sedap walopon dkna tengok kulit jer :P

Cik Nurul Siezuka said...

Dua dua cantik.. Readers dari blog MJ.. :)

Shasha Yacob said...

wah syok dapat jumpa, jumpa blog nih pun dari cik myra hihi

Puan Bee said...

salam , datang menyinggah dr blog myra ..

selamat berkenalan .. gambar memang cantik

Si Matatajam said...

M terjah dr blog MJ..Salam kenal Dari M yek... Done follow here..keep in touch..

Myra Jay said...

MamaTisya ~ sama gak baru prasan ton tudung sama.. So maksudnya ada chemistry tu..heheee :)

Kak Gie- SaMA2 kasih, sama2 memberi sama2 merasa :)

yan jua ~ salam perkenalan jua... :)

IntaNBerliaN said...

cantiknya gambar2 yg kak gie ambik ni :-)

terjah dri blog myra :-)