"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, November 8, 2012

My Big Winning : Alhamdulillah...


Ada dua golongan yg suka dan tak suka dgn kejayaan manusia lain. Golongan pertama adalah golongan yg tumpang gembira dan mendoakan kejayaan seseorang yg lain dan golongan kedua ialah golongan yg irihati dengan kejayaan or nikmat yg diperolehi seseorang...:)

Ketahuilah..rezeki Allah Taala tue luas......

Saya harap diri sendiri dan kengkwn yg di sayangi tak tergolong dlm golongan kedua tersebut...cheers!


Glamerkan diri-sendiri dan...(sorry saya lupa nk tnya nama)..:P
Masa smpai sini hujan turun selebat-lebatnya..see my dress ada kesan tompokan basah..bukan kencing yer..kah kah..:P


Alhamdulillah..wang nie saya nak invest utk ms depan..moga Allah Taala permudahkanNya..rasa bersyukurnya bila insan yg kita bantu dahulu membantu kita kembali..siapa sangka perancangan dariNya adalah yg terbaik....

#Ikutkan hati saya nk jer upgrade camera to D300s or beli lappy Apple idaman hati...takper la...utamanya yg penting psl gaget nie ada susutnilai kan....tunggu next budget....:

30 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah :)

MrS. F!zA said...

congrats lg sekali kgie... rezeki dr allah swt..siapa sgka kan..

Produk tu 2tahun belum tntu habis kot..hehehe

Salmi Khairil said...

tahniah...bestnye..

mamalieyna said...

weeii bestnye dah terima pun.. yeaa~

tahniah~

Insyaallah hrp sentiasa di gol no.1 tu.. tumpang bahagia dgn kejayaan orang sekeliling..

Delimasari said...

tahniah

MizzTina said...

whoaaaaa...tahniah kak G.. ni rezeki ni..

NeenaAnuar said...

big congrats dear! btw, just abaikan golongan yg no 2 tu ye.. coz masih ramai lagi golongan no 1 disekeliling kamu! :)

mama tisya said...

tahniah beb..best ada gmbr pegang cek gtu:)

JaSSNaNi said...

yeahhhhhhh!!!!
dah dapat rm5k.. sonoknyeeeee.. :)
TAHNIAHHHHHHHHHHHHHH G..

wahida said...

wah...tahniah!! hepi utk u sis!


amoi tu lebih2 sbb dia tau dia bakal glemer kat blog ko...ekekek...

Zura@Iwan said...

tahniah sekali lg beb!..

weh cheque bsr tu ada kt hg lg ka? meh aku nk pegang boleh? hahaha...

boleh wey..invest tuk beli rumah kan...hehe

#pewittt pakai dress...aku suka pakai dress cm ni...:)

wantie said...

Tahniah.... Wow glamernya.....bayangkan yg amoi tu adalah jelmaan diriku. Kahhhhhhh.....

Betul tu bila org irihati allah akan bagi kita rezeki lagi berlipat ganda. Bior irg urihati hidup dengan irihatinta. Apa pun tak dapat. Cuma dapat dosa irihati tu je la.....

lieyalatif said...

tahniah gieeeee!!!! wahhh kite tumpang hepi tau...amaunt bukan calang2 tu....tahniah2....murah rezeki gie sekeluarga....

shark said...

tahniah..
jom shoping kat H&M..
kaler suar tu ada byk kaler..mcm2 paten pun ada..JOM!!

atty's said...

tahniah gie..
dah memang rezeki gie..

Sidratul Muntaha said...

congrats kak.
rezeki..
jgn lupa bayo zakat sikit and sedekah..
ntni berkembang biak rezeki ini..
hohoh..
mmg gambo akak tu deserved tuk menang..
classico and stylo.

Gieyana said...

Sidratul Muntaha

Alhamdulillah..insyaallah..dlm perancangan sy juga..brgn nivea yg dpt tue mostly sy sedekahkan n sedikit syk dr $ ini juga insyaallah..:-)

Nad @ MamaZN said...

Tahniah lg skali..tah berapa kli wish ntah..harap akak x jemu la, hihi...

aTy _faRed~ said...

nak upgrade camera..??!! ni pon dah cukup cun..lepas ni gambar bertambah cun ar..besh..!! ai nak upgrade camera tapi tak de budjet lagi...bajet semua dah pergi ke rumah...:) neway...tahniah...tak de ape yang di jeleskan..tak baik hek..rezki masing2 Allah dah tetapkan..:)

Diana said...

Tahniah!!!
Bestnyer dapat Bonus ujung tahun...

:)

Nadiah_Rahman said...

wah , akak join ape nie boleh menang ?

fiza said...

Tahniah. Berseri2 muka ☺☺

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila golongan yg pertama.. golongan kedua takkan maju jaya hihi

Syima Emi said...

Tahniah kak gie...

alyyani said...

congrats babe. u really deserve it!

Miza Yusof said...

Congrats sis :)

ALoNa CintamaniszLite said...

sgt syiok dpt check besarrrrr punya.

Tahniah gie...

adianiez AIDA said...

tahniah!!!!!!!!!
very very very big winning.....

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

Sis bole blnja nie...hihihiiii...tahniah nureeen...

Myra Jay said...

Tahniah kak ;)
Peduli kan rasa iri hati manusia, yang penting kita enjoy..heheee ;)