"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, November 24, 2012

No 11.11 dengan kehidupan saya...:-)

Assalamualaikum....

Ini kiranya macam suratan ataupon kebetulan gitu..no nie memang sangat2 senonim dgn kehidupan saya sekeluarga...dah banyak kali dh perasaan..Jam di waktu ini yg cfm dilihat tatkala di mana2..tak kira pagi atau petang...dkt opis, pjalanan ke mana2 destinasi percutian, perjalanan balik kampung, perjalanan balik ke penang....

Dan now saya mmg suka sangat dgn this no....uols pernah mengalaminya tak?


#tapi tak ler smpai nak beli plat no kereta ni psl suami confirm tak suka...

nota kaki : aim for 1979.


masuk blog Ila@ Mykhalish pukul 11.11..:)

6 comments:

el said...

misteri sggh haha

Nad @ MamaZN said...

Wahwah!

MyKhalish said...

hihi terasa bertuah plak.. tq gie sbb slalu singgah.. :)

Gieyana said...

mykhalish

Sorry x dpt nk link blog ila..seriusly sy mmg suka sgt blog Mykhalish tau n mcm ada chemistry dgn Ila...:-)

mamalieyna said...

Mmg cantik no 11 ni.hehe

wantie said...

B'day hubby aku tu 11.11.tak per. 1979 pun ok gak.