"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, November 20, 2012

Perbualan yg boleh mereleasekan stress saya kira....:-)


Abang..Lupa nak bgtau abg la. Masa G salam n cium Tok (fr gegurl yer), Tok renung jer G..tak tau kenapa..dkt yg lain2 tak pong!..

Biasalah...pasal mu cung!

Adess..mamat nie! saya bagitau dier bersungguh2..dia buat main2 lak..haizz!

moral of story ; Dia suka buat lawak bodo bila isteri dier stress...:)

Then..tak jd nak stress lama2...dan membuatkan tersengih2 smpai member opis kt sebelah kehairanan...kui kui...

Gambar cuti2 yg sekadar hiasan...


Tak sabar nak holiday lagi next month...n mood mengupdate dan blogwalking suam2 kuku haa...

# Tok pon dh uzur..dah tak kenal sesiapa dh..cuma minum jer without makan...

15 comments:

JaSSNaNi said...

best nye.. holiday lagi next month.. :) kemana plak tu ye..

fiza said...

So sweet. Hilang trus stress nya ☺☺

♥ Wina ♥ said...

waaaaa rindu Kuching!!

MizzTina said...

ehehe..blh lak buat lawak mcm tu ye..


akak nk g mana lak tu? jeles tau..

LYAfrina said...

agaknyer tok suka tgk raut wajah G.. tenang.. lya doakan moga tok sentiasa berada d bwh lindunganNya. amin....

hehe.. fain pom same suka wak lawak.. sbb tu, klo nk gaduh ke..mmg x pnh jd...

wow..seronoknyer.. nk g bercuti lagi. kali ni kemana?

shark said...

x bole jalan kemana selagi x siap projek :P
haihhhh

ak yuyunz said...

rindu kuchingggg!!!

wantie said...

hmm.. baguslah dah ada plan nak pergi cuti nest month tu.

mmm.. aku ni dah plan. dok tunggu date laki cuti . menci ar kerja yg asyik on call je.

♥MAMASYAZA♥ said...

nak berholiday kat mana pulak kali ni. akak pun tak plan lagi nak bwk anak2 kemana

Zura@Iwan said...

betui tu..suamilah pgubat segala stress...depa kan shbt, kekasih dan segalanya...hehe...

holiday next month? bestnya...aku cuti non ada dah..huhu...

Zura@Iwan said...

owhhh...aku nk ckp something psl renungan tok hg tu...tiba2 aku teringat renungan arwah mil terhadap iwan seblm dia pergi.....sorry yer..huhu..

ALoNa CintamaniszLite said...

umi nureen mmg cun!!!

aTy _faRed~ said...

Heheh..ok la tu dr jd annoying..;p

MrS. F!zA said...

nk p uss kah? hehehe

Kesuma Angsana said...

selamat bercuti2 ye