"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, November 12, 2012

Picnic @ Batu Ferringgi | Photogedik vs photogenik...:-)

Assalamualaikum..

Luangkan masa sama2 mmg Terbaikkkkkk bak kata Boboiboy (nie confirm pengaruh kartun kuat nie! :P)
Saya rasa picnic camni kalau ramai2 lagi meriah. Mmg hobby anak beranak nie actually. Leh santai2 sambil jimat ongkos semestinyer..Sendiri masak dan sendiri makan!

Nureen mmg dok ajak non-stop. Tak tahu kenapa ler tetiba ajak g sini...Alasan anak pdhal mak pon teringin gak datang sini.lalalalala

Cuaca mmg mendung semalam..risau juga psl kalau dok syiook2 lepak, tetiba zassss...hujan! mau jenuh berlarian2 anak nk cari tempat berteduh...Tempat yg we all lepak nie mmg tempat feveret kalau berada di sini. Risau kan kalau hujung2 tahun nie melepak kat pantai..cuaca tidak menentu. Faham2 ler yer keberangkalhian berada di musim2 macam nie..

Apapon mmg best lah! Can see from da pictures semua nie kan! Mak budget syioookkkk bergambarrr...:P


My Mr Right..ngeh..:P


Birunyer makngah....:P


Beberapa keping gambar dah ler..karang ada yg borink lak! asyik2 gambar gediks family nih jer..takder gambar lain ker! ngeh3..:P

#Banyaknyer entry2 terbengkalai..rasanya macam berkubur camtu jer...hihihi...

15 comments:

JaSSNaNi said...

bestnye picnic...
nak bawa anak picnic gak.. tapi tak tau bila.. sbb cuaca skrg ni hujan je manjang kan.. kena tunggu kaji cuaca dulu.. baru leh gi picnic.. waterfall mmg dah kena pangkah siap2 musim hujan ni.. :D

psstt>>> hadiah dah sampai.. :) thanks a lot.. wangiiiiii 1 ofis bau losyen ni.. :D

Zura@Iwan said...

wahh picnic, mmg mak tu budget syiokk bphotogedik..kakaka...

tp mmg lawa2 la gmbr...sbb model2 dia lawa kan...:)...best la tu aku puji..kahhh!

wantie said...

amboi Nureen lompat kemain lagi tu... good teknik. nak kena gi menuntut ni.

pengeraih guna syiling lagi ke? or guna konkrit? kikikik...

ALoNa CintamaniszLite said...

mak si nureen najwa tu lawa laa...

♥ Wina ♥ said...

bestnyeeee! tak puas tgk gambar sikit..nak lagii!

Nad @ MamaZN said...

saya suke biru akak tu..cantek!

bestny enureen mandi laut..tp kene hati2 kan..sbb musim hujan ni..

jangan la terkubur..lama saya tunggu entry2 akak yg tergendala tu ;)

InaAchik said...

superb!
lama dah x picnic2

♥MAMASYAZA♥ said...

lama tak berpicnic camtu. seronoknya tgk nureen..sooo happy. btw cantiknya tudung biru mama nureen tu, berseri seri

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

pelan2 update hihi

shark said...

birunyer hang mak lang..
merah utk mak ngah je la ;p
apa la hang G ;p

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Luangkan masa bersama keluarga adalah waktu yang sangat berharga...memang terbaik...Happynye Nureen..suka tgk Pic..cantik²..^^

mama_umar_maryam said...

suke sgt klu ade pantai2 dekat umah ni..tp yg plg dekat pon PD je..huhu..suke tgk gmbr anak dare tu lompat camtu!

Aleeya Atinza Saaid said...

bestnye..lama da tak piknik... =( , slm ziarah...raun2 terus sampai blog neh hehhee

norry abby said...

Gie,tinggal jejak.bestnya berpicnic

Myra Jay said...

Alololo sweetnya pic makan bersuap tu :D