"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, November 11, 2012

picnic santai...:-)


Weekend yg best......lama tak beraktiviti mcm nie....
Anak dara kesayangan tu teiba ajak nk g pantai..nasib baik Penang dikelilingi oleh laut..so, senang jer nak pergi. Nak dengan taknak jer...

Best juga bila luangkan masa sama2..kita lepak dkt area2 Lone Pine kat Batu Feringgi ni, but tak syok lak bila tetiba segerombolan pelancong asing berdempek dkt pondok yg we all duduk nie..Tak der curtesy lak tu..at least say la sorry nk tumpang ker! Haizzz...




cuaca sedikit mendung....tp best gak lepak sini..biler la dorang ni nak blah..dh ler bisin! Ptong stim tul! Haizzz!

18 comments:

wantie said...

Kalau depa bising. Hg wat gempak sket. Bising lagi kuat dari depa. Biaq outstanding gitu. Baru ternganga depa tu. Hehehe.... ada brani ke?

Hg dok kat tempat depA nak wat pesta arak tu ka?

Liza said...

Sedapnya nampka lauk tu.. Masak simple2 makan tepi pantai mmg boleh layan.

*∽ IZAN ∽* said...

best wehh cuti2 piknik tepi pantaii.. aku pernah sekali sampai sini... ntah bila lagi nak sampai gak nyer ;)

LYAfrina said...

seronoknyer...
mesti nureen suka sgt nih....

Nad @ MamaZN said...

Syoknye lepak tepi pantai..siap bwk bekal tu ;)

Mmg santai

~Siti Hajar~ said...

Ala rindunyer nk ke Pantai, tp cuaca xmenginzinkan la skrg ni, hujan je..huhu

Pic nureen dok golek2 kat pantai xde ker..???

♥ Wina ♥ said...

family hubby pun suke sgt picnic tp selalu picnic kat sungai je lah..belum lagi laut :)

ALoNa CintamaniszLite said...

Kat pantai ni utk berkelah2 best laa...tp utk mandi2..akak suka gi sungai lagi..hehe. Mata pun tak pedih kena masuk dek air laut, hahaha

che mid said...

Kalu dah tepi pantai, makan apa pun sedap.. biaq pi dengan orang buat bisin tuu, agaknya dia orang pun nak tumpang sekaki kut..

Gieyana said...

wantie

sek bek depa dok kejap ja...segerombolan mcm gerombolan gajah kekdahnyer..ekekekke...

Ntah..aku pon x sure..dkt2 lone pine tpt psr mlm tue..:-)

Gieyana said...

Liza

Betui kan..mmg best although simple jer..:-)

Gieyana said...

izan

Tu la psl kan..mmg best la skali skala layan cmni..selalunya lepak mall jer kan..mau borink...

Eh nk dtg roger k...mn tau ada rezeki dtg sini lg ka:-)

Gieyana said...

LYA

Tu la..suka sgt dier smpai guling2...:-)

Gieyana said...

nad

Betui2..mmg best sgt...ronda2 kt pntai smbil picnic..:-)

Gieyana said...

sti hajar

Hg mmg suka g pantai kan....best kan g pantai..

Bila2 hg g pantai lak k...:-)

Gieyana said...

wina

Oh ic..me n family kakak pon suka sgt picnic..x kira kt mn..kdg2 kt luar umah pon boleh..ekekeke...:-)

Gieyana said...

kak lona

Tu la psl kan...sm mcm sy gak..tp both mls nk mandi psl mls nk tukar bj..stkt lepak2 leh la..:-)

Gieyana said...

che mid

Betui kan..mmg best...
Sy pon ignore ja dorang nie...:-)