"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, November 28, 2012

Seni...



Lama tak snap macam nie....

dulu ms kat sekolah kite lukis dkt paper, now kita guna kamera utk captured moments...:)

15 comments:

Nad @ MamaZN said...

Wah! Kagum!!
Bestnye kalu ada dslr

Liza said...

Cantiknya perspektif view tuh :)

mamalieyna said...

Cantik... skrg jimat masa..hehe..cuma s nap sajo..

sall said...

santiknyanview ni. Tergoda i :)

LYAfrina said...

comelnyer... pndai pcapture..

a ah..lya mmg pon mmg suka snapp2 gambar u koleksi.. sejak dulu.. walaupon bkn blogger..sejak sekolah lagi kamera dgn lya mmg x pnh bpisah..

ALoNa CintamaniszLite said...

perfect!!!

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

Pandai sis snap pic camni...kagum

lieyalatif said...

CANTIK!!

nice shoot gie...hang laki bini mmg berbakat dlm dunia fotografi nieh....

MizzTina said...

cantik sgt.. sy nk belajar la snap pict cntik mcm tu

el said...

ketip inovatif hehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

nice shot!

::NureeN:: said...

cantik la gambo yg 1st tue..

mama tisya said...

cun..suka tgk barisan gmbr strawberry tu...nice capture

ieda said...

wah !
cantik
zaman smkin berubah
manusia smkin maju
kemajuan juga harap2 x membinasakan kita .. insyaallahhh

Si Matatajam said...

Cantiknya...