"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, November 20, 2012

Special Color Block....


Eh..nanti terpinga2 lak..apa ler Special Color Block tu kan...actually haa..Special Color Block Maxi Dress...:) yg sy tgk baru2 nie kt shopping complex dan kaler2 yg sewaktu dgnnya...

kaler striking2 sume ala2 retro tue..Ada kaler mustard..(yg ni mmg dh jd feveret kaler fr this year) kaler turqoise, kaler mcm orange skit2 tue..Then kalau di suaipadankan kaler semua tue nmpak menarik sgt..:)

Nampak dress yg bergantungan nie kan...cantiknyeee...rega after less 50%..saya tertarik sgt dgn kaler turqoise tue...but tak der size M. Cuba size S tapi macam sarung nangka ler plak..ekeke..:P
keciwa saya! Dh ler outlet ni ada satu jer kat Penang nie..

Cer kengkwn yg dok KL habaq mai, outlet Elle Girl ni kat mn ada yer? Nnt senang mak terus terjah! Ekekekeke...





see..saya suai padankan kaler2 nih! Cerah benderang! :P

# shawl buatan sendiri..sekian..:)

22 comments:

♥ Wina ♥ said...

suke shawl yg terang benderang tuuuuu :)

Yantisa said...

orang cung pakai ape pun cung .. akak ni susah nak bergaya sebab tanker .

Nor Idayu Abd Rahman said...

Cuba try shawl dark purple.. Mesti tambah cantik!!!

Nad @ MamaZN said...

Cun! =)

Ratu Hatiku said...

Cantik wrna tudung tu :D

Gieyana said...

wina

br bjinak dgn kaler teang benderang nie..suka tetiba..:-)

Gieyana said...

yantisa

Alaa akak..sy biasa jer..pinjaman dariNya seketika...:-)

Gieyana said...

Nor Idayu

Wokeyy..nnt sy cr kaler tue n buat. ?.:-)

Gieyana said...

Nad

Hihi..:P

Gieyana said...

Ratu Hatiku

Tenkiu..:-)

fiza said...

Cantik. Tak pernah try lagi pakai kaler2 mcm nih.

shark said...

me like dress too..:)
dah tua2 ni selalu saruk fareeda je..
malas mak nak lilit tudung ;p
kalo time rajinn then ok la :)

JaSSNaNi said...

untuk yang berani.. mmg sesuai ngan G..

mama_umar_maryam said...

mmg suke style G pki kaler mustard & blue..igt nk 'tuka' wardrobe jugak ;p

ellynadyra said...

colour block sana sini hahahahahahahhahahaha

LYAfrina said...

mmg cantik..
lya pon skarang dh tpengaruh dgn blocking colour ni....

aTy _faRed~ said...

Cun ar...ai teringin gak nk pakai dress tp buat ms ni susah sikit ar sbb nk kene direct feeding ank..huhu

ieda said...

mak aihh 79.50 .. gulp .. tapi cantik .. cantik org kurus koot .. kalau bam2 macam akak niee erkkk ;))

MrS. F!zA said...

dh agk shawl kgee sdri..hehe syabas bebeh! kita suka jgk tgk color block dr dlu tp smpi lah tk berani nk gayakan..

Ema said...

baru nak tya shawl beli kat mana.. nice... hehehehe

Zura@Iwan said...

mek...cheq pun suka color2 cm ni..shawl buatan sdiri ek..meh kasi aku satu...

kalau kulit cerah mmg sesuai sgt color striking gini..i like u..hehe

Kesuma Angsana said...

cantik sgt!