"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, November 10, 2012

Special projek saya nanti...:-)



Salah satu dari impian saya...kat mn ada tempat utk print label yer? Any idea uols?

8 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tanya pakcik gogle msti ada punya ;)

wantie said...

Label utk produk ka? Banyqk printing company kat penang ni. Tapu rega tu kena survey ar.

ALoNa CintamaniszLite said...

aii..nk bukak butik ke??

Gieyana said...

ila

haha...idak semestinya kan..nnt mak survey kt pakcik google k..:-)

Gieyana said...

wantie

Itu x yah ckp ar beb..mmg byk..nk yg exactly tahu locationnyer...:-)

Gieyana said...

Kak Lona

Hehe..nk sesuatu yg ada branding sendiri...:-)

~Siti Hajar~ said...

Ko nk buat bisnes tudung ke Gie, tdg 3 layer ala fareeda...i like!...hehe...aku support ko, Gd luck!

Zura@Iwan said...

hg nk buat tudung brand sdiri ek? boleh aku try test nnti tudung made fr Gieyana..hehe