"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, November 21, 2012

Vineyard, Tasek Beris | Seperti berada di luar negara bersama2...ngeh3...:-)

Assalamualaikum...

Kali ini mari menjelajah wilayah utara bersama2 dengan saya..[entry mengandungi banyak gambar]

 Entry yg terdahulu pon uols leh tgk juga sedikit sebanyak gambar dan mostly saya story psl tempat nie kat entry terdahulu. Entry Sini :  SINI
dan gambar Nureen masa mula2 datang sini..kelakar lak rasa psl rambut Nureen nampak sangat curly n bambam juga dier masa baby dedulu..ekekek.. Entry: SINI

Tempat nie terletak berdekatan dgn umah mertua jer..mmg cantik....but kekadang malas sangat nk datang sini since rumah mak saya dan umah mertua ikut arus berlainan ..yakni melewati bukit-bukit yg di kelilingi keindahan yg super-duper best dan Awesome! bertuahnyer saya...:)
Masa yg mencemburui membataskan saya dan keluarga kecil datang sini...ok lah..meh layan gambar yer anak2...:P

Silau mata..:P

 
Nah $50! buat shopping yer! Ada iras Ija juga aku saya nie yer! perghh..giler perasan!

hero kesayanganku..perghhh!

Bersama mertua tersayang..dedaun tue kacau daun lah!..:P

adess..saya yg terlebey suda..harus ajar mak  berposing lagi nih..kui kui...




ni persekitarannyer yer..lepak kat sini mmg best lah!

ini entrance utk ke dalam yer..dulu saya rasa murah but now dh increase...:)

Lokasi:



Nota kaki: Mak singgah sini jap pasal nk beli jus anggur utk nenek kat Merbok..

Amik mood utk update..update..dan update lagi!

21 comments:

mummy alisha said...

seronok ye ke tasik beris.. boleh petik anggur..

el said...

cantek tudung...:)

♥cikmOt♥ said...

eh betul la...eja junior...hehehe

Zura@Iwan said...

penah smpi sini 2x je kut...hehe..

#aha mcm ada iras retis Ija tu...aku minat Ija...hehe...

JaSSNaNi said...

perghhh.. cantek view.. model2 pun comel... :) fotogenik sungguh..

♥ Wina ♥ said...

series cantek giler tempat nie!

nak tgk dalam vineyard tuuuu :)

♥MAMASYAZA♥ said...

akak dah byk kali plan nak bwk anak2 pegi tasik beris, tapi tak penah kesampaian sedangkan tasik beris tu dah tak jauh dari umah tok akak jugak

Pink Lavender said...

wahh...ladang anggur...boleh petik n mkn skali ker?

wantie said...

dah lama tak pi. Aleesya tak pi agi ni. nak wak dia lah. tapi.. bila?
( gaya kartina aziz dlm anak mami)

aTy _faRed~ said...

Eehh..yer ar ..mmng sikit2 ngn spec tu nmpk iras eja...:-)

juelee said...

cantek2 gambar gie.. sukeeee

Zie Fauzi said...

pernah lalu je kak sini.. tp ladang anggur tu tak masuk pun... kami pi lepak kat hentian atas sikit dr ladang tu je... seronok lepak kat atas tu sebab suka tgk pemandangan tasik dr sana...

MrS. F!zA said...

oh ladang anggur tu..tringinnya nk giiiii...


* dh beli dah lens tu..kehkehkeh

MizzTina said...

ladang anggur?? wuuuu, mesti best

Dee said...

wah..ada ladang anggur ye? mesti best kan..

LYAfrina said...

wow..comelnyer bila sesekali gie pakai tudung gini + bju kurung..mmg ayu... pic berdua dgn abg ensem mane?? tgk kt fb tu.. hehe...

oh..dekat kedah rupanya. siap ade ladang anggur lagi

Nad @ MamaZN said...

Retisss tu..!!! =)

Mamamanja said...

ye le... ada iras2 eja :)

Kesuma Angsana said...

wah pic2 die mmg cantiklah

Atie.Rashid said...

terbaekkkk..... mmg nmpk cntek....

wan nurul hezrina said...

Lawanya gee pakai tudung style ni.nampak pic atas mcm muka maya Karin.hehe