"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, November 7, 2012

Wordless Wednesday | Cermin-cerminlah diri...o_O



Dah jd hak milik..leh cermin diri dari hujung rambut smpai hujung kaki...ekekeke

14 comments:

Nad @ MamaZN said...

hahahahah!!!
kak G!!!
cermin ni masuk dlm list saya ni..
utk umah baru nnt..hihihih
tp tak letak menegak..letak melintang =p

apa lagi kak G beli..? kekekekkekeeke...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila ada satu kat bilik tdo hehe

Hanih Borhan said...

salam...

haha,mesti beli cermin panjang ni... t'ingin jugak nak pi jalan2 window-shopping kat Ikea tapi tak ada rezeki lagi...dengaq kata makan kat situ sedap...

Gieyana said...

Nad

ritu p nk beli tp x da stock..kali ni p kan, terus rembat...tinggal nk psg ja nnt..ekekeke

cepat Nad..kak G ada gak curi idea utk kitchen..nnt pon nk g beli lg..utk room Nureen nnt..insyaallah..:)

Gieyana said...

Ila

puas kan psl dpt tgk the whole body kite..ekekeke

Gieyana said...

Hanih

betui2..tepat sekali...

p la..best food dier...leh meroyan masuk sini..:)

wantie said...

hang nak letak kat mana cermin ni? kalau letak kat hall tetiba umah nampak besaq. hihihi..

shark said...

cermin bingkai putih adalah cantik pada pandangan saya dan selalu menjadi pilihan :)

mummy alisha said...

cantik... sy pun nak jugaklah... tp bilik da penuh barang :)

MyKhalish said...

hahaha adoii tgk cermin nih, terigt, kitorg punya dr raya hr tu, smp la ni xgantung2 lg. huhu.. tgg ry thn dpn kot br naik..

Zura@Iwan said...

cesss kata mls nk wat n3...tipu!...ni promote2 cermin ni..hahaha..penuh keta hg gk kali ni? wakakaka...

LelakiSemalam said...

eh sama pulak cermin kita yer...hehe!

ch@ said...

oooh cermin. puas nengok apa bendala ni... hahaa. vengong sungguh daku.

aTy _faRed~ said...

nanti umah baru pon nak tepek cermin besau2..:)