"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, December 3, 2012

Awal December yg saya kira 123... BEST!


Nur Cemerlang Islamic English Kindergarten Concert & Graduation

Nureen dah tamat class utk seisi 2012, 5 Tahun. Cuti seminggu now dan 10hb Dec 2012 dah start seisi 6 tahun. Sebak sangat rasa masa tgk dier performed. Alhamdulillah..mmg tadika yg tidak regret saya hantar. Now she able to read, dance, baca doa dan yg penting sedikit sebanyak dh boleh build self confidence. Prior to concert, hati dan perasaan nie dup dap dup dap risaukan dia. "boleh perform kah dia?", "dapatkah nanti dia buat show depan orang ramai?" dan bla2..sebak juga psl pejam celik, pejam celik dh besar anak saya....[more picture nanti saya kongsi! Nureen dancing lagu Danca Keduro. This song dinyanyikan oleh Don Omar. Kalau tgk U-tube, video clip seksaaa! :P]


Nureen dh tukar uniform dh..:P

Dating, picnic2 dan last minit decision

Saya kira, 123! Opss..saya dan suami memang happy go lucky. Dia buat lawak, saya ketawa dan saya buat lawak..dia selamba tak ketawa! :P

Berpicnic dkt Juru jer.syiok tgk orang ramai dan orang ramai syiok tgk kite...:P



Phot snap by Nureen.. Terbaik juga angle nyer walaupon suami sipi2 jer masuk..:P


Jumpa kengkawan dan yg penting Kak Lona

Peace yoo! Saya rasa tahun nie dah dua kali turun Tepeng..Nureen nak jumpa kengkwn dier dan Ummi nak beramas mesra dgn Singa! ngeh3..:P

Syiok makan Yong Tau Fu version Tepeng..Nanti nak datang lagi lah!


Saya dah anggap Kak Lona sekeluarga dah sebahagian dari kehidupan saya..Thanks akak sudi jumpa..

#Details nanti kongsi lagi..Insyaallah.. =.=

# Will be less connected to Internet during opis hour..hurmmmss...sorry, busy!

26 comments:

Nad @ MamaZN said...

Ala, lg lmbt la nak tau citer dating tu...
Nnt ada masa cepat2 update tau! =)

ALoNa CintamaniszLite said...

Wah..dh apdet ler...
cepat gitu..

tima kasih kat gie sbb ingatan tulus ikhlas nk bagi akak barang nivea tu. Tak kisah laa sbb dapat sekotak ke apa, kan..tp ingatan tu yg lebih bermakna.
Lotion dia pun best laa..wangi dan cepat kering tak melekit. Sebelum ni akak tak penah guna produk ni selain deodorant jer..

**Psst:-nanti akak nk cedok gambar kat bomba tu, ek...hehe

ak yuyunz said...

weih gie.. bila le kita nak jumpa yer.. =))

Sharidawati Shahrudin said...

u nampak so muda.. macam adik beradik dgn anak u.. hihihi

el said...

yongtaufu..nakkkkkkkkkkkkk hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

baru2 ne aman pun perform taks angak betul anak2 dah besar.. eh amana sebaya nureen la hihi

siti fatimah said...

sekali lagi hang buat aku jeles. aku nak jumpa gak kak lona suatu hari nanti.

kak lona... tak mau mai umah t ke?

Zura@Iwan said...

nureen dh grade noh...tahniah nureen...anak yg bijak dia...

wahhh hg g jumpa kengkawan2 ag yer? best tu..hehe..

mamalieyna said...

Surelah sebak... sedar2x nnti anak dah jd ank dara..wuuu :-)

Aty_Fared said...

dah ade anak dare dah..ai nih....anak setahun pon belum lagi...hurrmm...

♥ Wina ♥ said...

congrats Nureen!

elly nadyra said...

eh cantik la tgk ko pakai tudung cam tu

Si Matatajam said...

Alhamdulillah..next year dah masuk pra sekolah la yek..

Gieyana Muhamad said...

Nad

tu la psl..kak G suka sgt skip story kan..mls nk trf pics. ?Tu yg asyik delay tue..:-)

Gieyana Muhamad said...

kak lona

Haha..teaser dulu..nnt br nk trf pics..boleh jer kak..

Oh..sama2...mmg niat nk sedekahkan kt sedara mara n kengkwn...:-)

Gieyana Muhamad said...

ak yuyunz

Nak jugakkkk..tp time turun kl sur busy dgn xtvt..x sempat nk selit2 haa...ekeke..:-)

Insyaallah one day kite jumpa k...:-)

Gieyana Muhamad said...

sharidawati

Alhamdulillah...:-)nnt nureen dh besar lg nmpakmcm adik beradik la kot kan...:-)

Gieyana Muhamad said...

El

Mmg sedap lah..lama aq x makan...:-)

Gieyana Muhamad said...

ila

Oh sure cute kan aman perform..oic, sebaya la dorang erk...:-)

Gieyana Muhamad said...

siti fatimah

Weh..kalau nk senang hg jumpa kak lona, hg kena p tepeng...selalunya dia turun penang kejap sgt2..:-)

Gieyana Muhamad said...

zura@iwan

A'aa..now tgh cuti seminggu...insyaallah...:-)

Gieyana Muhamad said...

mmalieyna

Kannn..mmg sebak le rrs psl minggu ni me rs mcm down sgt..ekekek...:-)

Gieyana Muhamad said...

Aty

Hihi..,cepat ms berlalu kan...x per, uols muda lagi k...:-)

Gieyana Muhamad said...

Wina

Thks dear...:-)

Gieyana Muhamad said...

ellynadra

Thnks beb..shawl own brand...nnt i nk lets go few..limited edition...:-)

Gieyana Muhamad said...

s matatajam

Alhamdulillah..betui tue..next yr dh consider pra sekolah...:-)