"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, December 13, 2012

Cameron Highlands | Taman Agro Tourism a.k.a Big Red Strawberry Farm

Continue balik story pasal CH tue yer..Ada yg nk plan ke sini boleh ler usha2 kot2 nk jejakkan kaki ke sini. [entry mengandungi banyak gambar]

Before this pernah datang sini. So before turun dari CH nie, we all singgah sekejap pasal nk menikmati coconut strawberry milk shake. [more picture & details of this place saya ada story dkt entry pyg pernah we all pegi tue yer. SINI]

Memang best dan santai jer during this trip. Dan yg pentingnya..tak hujan padahal masa nie kat bawah n most of state hujan!











Tempat yg santai kalau pergi during weekdays...best ler jenjalan kat sini..boleh petik strawberry but parking kat sini mmg  atas bukit..tinggi bebenor haa...:P

Cuma, saya rasa myb byk sangat visitor kat sini, kesuburannya mcm dh down...buah strawberry pon kecik jer...ekekkeke...

Overall memang best laa psl angin ala2 aircond gitu..

#last entry pasal CH nie coming soon k..tak sabar for next trip this weekend.. =.=


15 comments:

♥ Wina ♥ said...

pic nureen pegang bunga tu cantek sangat²!!

hurmm betul la, strawberry semua kecik² ekekekekkk

MrS. F!zA said...

sni mmg best pon! rindu CH

el said...

rs org2 kt CH tu kenal ko x gie hahaha

Nad @ MamaZN said...

Mlm karang saya kee stadi entry ch akak ni btul2... =)

MizzTina said...

kak, hri tu nk g cni..tp duk hujannnn je..xleh nk singgah..

Sidratul Muntaha said...

kak gie
nak kena bawak jaket ke?!
berkira2 jugak nak bawak ke tak since dak aaqil and ara mmg ade asthma and mudah kena flu klu sejuk

♥MAMASYAZA♥ said...

alahaiii cantiknya bunga

wantie said...

pic last tu, nampaki cm nak sleep je tengok nureen dengan mata kuyu.

maklum la time aku komen ni baru ja lepas makan.

elly nadyra said...

seronok tgk gambar2 G...cantiknya.....terasa diri ada sama kat situ!

lieyalatif said...

wahhh nak berjalan mane plak ni gie....cameron dah....so kemane weekend ni ...mesti best....

tingin nak pi cameron hhuhuhuhu

::NureeN:: said...

MMG sedap weii icecream strawberry tue...
nak jugakkk!!!!
aku siap beli byk2 bwk balik kat umah hahaa

zety said...

as usual gmbr superb lawa,mmg best g CH sbb panas pon sejuk ;)

LYAfrina said...

cute nyer nureen... suka tgk dia senyum ;-)

Fiza Rahman said...

Dah lama tak gi CH. Last gi masa team building tahun 2005. Gambar suma cantik².

ALoNa CintamaniszLite said...

comel jer munir bergambar pegang anak patung pakai topi stoberi tu, ahaks....

Apa2pun takleh lawan ler kecomelan nureen pegang bunga sekuntum tu...kan nureen...