"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, December 10, 2012

Converse Outlet, Straights Quay | Melayan Cik Nureen yg gilakan Sneakers...:-)


Shoes are boring..wear sneakers

Hadiah utk Paksu visit a.k.a stay kat rumah saya selama dua minggu before hantar dia balik weekend baru nie..Dia pon tak tahu yg kakak dia nk bawa dia & belikan kasut pon..Bukan setakat dia sorang jer..semua diaorang dapat sneakers? Saya?? takder..cuma sehelai T-shirt jer! Seriusly murah beli kat Converse Outlet nie, compare dkt booth dalam Mall cam QB or Gurney tue. Maybe psl semua kasut2 limited pair..Ok ler, cam biasa..lihat gambar for the stories yer...


Dia yg hover nak sgt....


See..tak sabar2 nak cuba! sabar jer anak saya...nasib baik ummi tak terus test mcm kamoo..:P
Oh ya..every purchase of $100 above leh redeem gift dkt Information Centre kat Straights Quay nie..

Lama x snap2 camni...

Paksu tolong snapkan..nak tempek juga althouth not really sharp..yang penting saya comel..:P

Last year punya christmas tree, bebola nyer mcm grey+blue..tahun nie keemasan...seronok tgk deco Christmas nie...

See..diaorang tinggalkan saya..dan di sini ler bermulanya episod di tackle oleh 3 orang Indian..ngeh300.5x..:P


# Shopping memang best...kalau takder duit, window shopping pon dh cukupp BEST!

#Paksu : adik saya yg bongsu...senyum sampai telinga bila sis dier buat kejutan..

I think we like to complicate things when it is really quite simple; find what it is that makes you happy and who it is that makes you happy and you’re set. ~ anonymous

20 comments:

Nad @ MamaZN said...

Bestnye paksu nureen! =)
Nak belikan zakwan kasut cam nureen..
Nmpk smart =)

atty's said...

mesti poksu suka sangat..dlm hati poksu mesti berbunga2..dan yg paling penting dan bangga dpt kakak mcm gie.

eT said...

cantiknyer hiasan dia..window shopping pon best..hehe

ALoNa CintamaniszLite said...

Sape laa yg tak suka dpt hadiah surprise tambah2 mende yg dia suka, gie....ish..ish...

**Gie mmg mcm budak baru abes sekolah jer pun...

::NureeN:: said...

yerr ke murah kat cini gie??
aku ada beli converse dlm QB ok jgk nanti nk try kat cini plak la :)
tq3x...

wantie said...

bestnya pak su dapat hadiah itew.. untungnya kamu..

♥MAMASYAZA♥ said...

wow best la pak su nureen, dpt hadiah dari akak dia

el said...

nti nak pi lah..aku ngan somi dok cari budak 3 org tu sneakers...murah eh je compare ngan tmpt len

elly nadyra said...

taste ko memang kelas nureen!
pandai bergaya budak kecik nih!

Gieyana Muhamad said...

nad

a`aaa..suka sgt dier...:-)

beli ar Nad..x mahal sgt..below $60..kalau kt converse outlet nie murah..kalau lg satu converse tue mau seratus lebih nie..:-)

Gieyana Muhamad said...

Atty

Dia style x ckp byk kak...dedulu msm dating pon senang bw jenjalan...hihi..:-)

Gieyana Muhamad said...

eT

Tu la..window shopping pon dh best...:-)

Gieyana Muhamad said...

Kak Lona

Sian lak tgk dier..kalau nk hrp parent rsnyer dia x minta psl style senyap. . Mmg senyum smpai telinga gitu..ekekek...:-)

Kak Lona..mmg br hbis bljr jer kak..ekekeke..:-)

Gieyana Muhamad said...

NUreen

G la tgk..murah beb...tp da jenis kasut tue stock dh x der...

Gieyana Muhamad said...

wantie

Hihi..bkn selalu kan nk beli brg utk adik2...:-)

Gieyana Muhamad said...

mmasyaza

:-)

Gieyana said...

el

nnt hg g usha..tp budak2 punya x byk choice laa..:-)

Gieyana said...

ely nadra

Sabar jer mek kecik nih..:-)

LYAfrina said...

owhh... rupanya nreen still ade adik kecik.. sblum ni lya igtkn nureen ank bongsu.. sbb nmpk style cam ank bongsu je... hehe...

sure la adik nureen tu sgt2 happy.. sbb dulu pon, klo time abg & kakak2 wak surprise..mmg terharu giler & ala2 muka malu gitew

Zura@Iwan said...

kat aku x nk surprise beli kasut ke? hehe

mlm2 lawa kan kt sn..hehe...deco chritmas lawa..