"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, December 31, 2012

Feb 2013 Trip : Rescheduled


Assalamualaikum...

 Tak sabar juga ni actually! Although masa dh rescheduled, tapi tetap rasa beruntung psl timing kali nie mmg cung! tak sama mcm g Sabah dulu...pkul 7.00pg dh kena depart balik PEN.


~ First time naik belon waktu malam..tetiba rasa gayat! This time kite bawa Acik sekali.. ~~
~ Sapa nak ikut jom!!
~ Mmg mcm kebiasaannya, kalau book AA nie awal..rescheduled masa tue dh jadi satu kemestian gitu...

8 comments:

♥cikmOt♥ said...

wahh...p johor bahru ye...
sure nak p uss ni..

jangan lupa share cite nanti...hehehe...

gie ni, tutup lokasi, tapi no flight tak tutup...ihikss...

Zura@Iwan said...

rescheduled time x per..jgn resheduled day...hehe...

[-suziey-] said...

aah yg lagi tensen bila reschedule time balik jadi lagi awai..huh..

oo ko nk g legoland ek? hehe flight ke JB ni..:p

♥cikmOt♥ said...

kita komen balik...hepi holiday...
ihiks...

wantie said...

trademark untuk AA. " Fly with reschedule" kahhhhhhhhh

tukar je nama Air Asia kepada Reschedule Air.kikikikik..

Nad @ MamaZN said...

Akak nk p jkarta ke?
Pi sabah? Ke sarawak tu...?

mama tisya said...

slamat terbang...aku terbang gk insya allah 18 feb

el said...

wooohoooo nak pi JB..lepak legoland or USS ni..or 2in1 hahaha


aku pi dulu no hahahahaha