"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, December 20, 2012

Gieyana's Shawl Limited Edition : Second Batch For Sale

Assalamualaikum..

Mmg limited edition pon psl nk handle semua nie memerlukan komitmen yg tinggi. Panjang shawl nie 1.75mtr yer..korang belit2 jer sesedap rasa..:P

Price Rm20.00 & postage cuma RM5.00 jer... Mostly postage orang charge RM6.00 but saya cuma charge RM5.00. Yang kurang tue sedekah....Saya gunakan City-Link but those yg jauh sangat saya akan gunakan Pos Mesia psl takut City-Link lambat hantar or delay nak menghantar...Material : Super chiffon except code 010.

[abaikan model yg tak brp nak model nie yer..tgk kaler dh ler..:P]

Ini real kalernyer yer...cuma kaler grey & blue letrik jumaat nie insyaallah.. =.=

Dark Orange : 001
[ ada 2 jer ] 1 available SOLD

Dark Mustard : 002
[1 pcs] SOLD

Hijau Comei : 003
[2 pcs] SOLD

Furshia Cung : 004
[1 pcs]

Purple menarik : 005
[1pcs] SOLD

Dark turqoise : 006
[ eh, yg nie mcm saya pakai tue kat entry sebelum nie..:P]
1 pcs  SOLD

Dark brown superb : 007
[1 pcs]

Light Furshia sempoi : 008
[1 pcs] SOLD

Blue in the sky : 009
[2 pcs] SOLD

Pinky lady : 010 ~ lupa jenis kain but soft n senang pakai..
[2 pcs]

Nota kaki: mmg limited edition yer..kalau uols nak request kaler..just drop me an email/wassap/bbm.

0194412199

26 comments:

Nad @ MamaZN said...

Cun cun nye kaler..!!!!!
Cun mcm model! =)
Ala kak...kesah city link tu mcm kesah sya jek, kahkahkah!!

Gieyana said...

Nad

Kak G pon meroyan tgk kaler sume nie..:P

Haha..tu la psl..risau sgt tau psl dorang nie suka suki jer menghantar..ekekek..

Zura@Iwan said...

saya dah rembat....hahaha..

ada lg kn aku punya..hikss

::NureeN:: said...

gie.. hg ada juai yg skaft dlm x?

Gieyana said...

Zuraiwan

HAHA..hg yg kaler peach tu kan..ada ag..:)

Gieyana said...

Nureen

Inner Ninja tue ada ah..tp next wk br nk g tgk..hehe..:)

el said...

lawaaaaaaaaaaaaaa..eh eh shawl ok lol

atty's said...

lawanya tgk gie pakai shawl..sesuai..

Gieyana said...

El

Kahhh kahhh..hareyyy..:P

elly nadyra said...

amboi businesswoman ni, semua dia nak conquer, dia nak niaga, dia nak jadi model, wkakakakakakkakakakak den tak reti nak beli2 nih, takut jadi hantu bungkus lak nanti, btw, it really suit on you!

ALoNa CintamaniszLite said...

merasa jugak gie jd model tudung, hihi..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

cantik2..., tp eija x pandai la guna shawl gaya begini, selalu pakai balik2 gayanya sama je..

MrS. F!zA said...

cantik kgie!! ssuai ngn tuan punya ni..

MyKhalish said...

phewittt tudung shantekkk... ai fail btl pakai shawl. wajib senget sn sni. lm2 rimas. huhhuhu... u jg yg cung bersm shawl. hihihi

SyaNa said...

santekkk
tp aku x reti pakai shawl :(

Dee said...

ok..tgh geram..anything i wassup u ok..

nadia said...

cantikkkkkk kak g pakai! :)
nanti nadia nak order nadia roger kak g okehhh! :)

Gieyana said...

Kak Lona

Ekekeke..x dak org nk jd model sis..so berangan la kejap...HAHAHAK

Gieyana said...

Elly

Kah kah...sikit2 ja beb..kalau ko dkt cfm aq suh jd model..ekkekeke...

Haha..tu la..kalau x besa pakai cfm jd bungkus ns lemak..ekekke..:P

lieyalatif said...

gie....ko baik ati kan...buat le tutorial pakai shawl mcm gie pakai ni heheeheh...mesti ramai yg nak tau sgt2....plisssssss

Anje Mamy Balqis said...

cantik la gie, tapi kita tak pandai nak makainya..tgk orang pakai cantik je...adeq kita suka benda2 gini nanti nak tanya dia dulu nak ke tak...model nya pun cun habis...

Gieyana said...

Lieyalatif

Saya baikk smbil angkat tngan..ekeke..tu laa..byk permintaan nih..nk buat tp x der ms n kena set cung2 ngan photog skali..ekekeke..

Insyaallah one day sy buat k..:)

JaSSNaNi said...

cantek2 belaka... suka tengok G pakai shawl tu.. tapi tak bape pandai pakai ler camni..

mamalieyna said...

Cun cun..tp mmgtak reti pakai selendang..hehe..

MizzTina said...

kak, shawl halfmoon xde ke..

LYAfrina said...

alahai..dh 2nd batch pom.. bru nk y kaler purple tu... dah sold plop...