"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, December 7, 2012

Gieyana's Shawl Limited Edition ...:-)


Assalamualaikum...

Bismillahhirrahmannirrahim.......Alhamdulillah....This is my wishlist yg saya impikan...cuma ada 3 kaler yg sy open for sale dn more kaler coming soon..Yg lain tue sy dh gediks2 nakkk dulu yer!
Size shawl nie panjang dan lebar sedikit dari saiz biasa..52cm x 180cm.


Dark grey...material : chiffon juga but kain nie lebih kurang macam kain shawl pelangi saya. senang sangat nk pakai..[Booked]

 

turqoise, Material : Italian silk. Yg nie kain die rlembut ala2 kain tudung sekolah kite dedulu..kalau pakai inner firaun ninja inner mmg terletak. See my previous pics yg pakai light cream tue.

dan


Blue block. Leh tgk real kaler yg saya pakai before nie. Yg ni lembut jer psl material from Chiffon.
[Booked]

Interested may email me @ roziyana79@yahoo.com.
Each kaler ada satu jer psl saya rembat ketiga2 kaler nie for my own...

Nanti saya re-stock additional kaler.. =.=

16 comments:

Nad @ MamaZN said...

Cantek!
Kak, pekate jual inner skali..
Malas la nk cari kat byk2 tmpt..
Harga postage 1 hal - dh kene dabel
Kalu 1stop centre (ewah!!) senang la sket, hihi...

Byk songeh kan kak, kekekekeke... =)

*∽ IZAN ∽* said...

bila tengok entry ni terus teringat...
'OMS'! Oh My Shawll... semua dah masuk stor balik isk isk isk

tengok orang pakai canetkk je kann

Zura Iwan said...

wahhh...tahniah....dh announce kat sini yer....

nnti aku rojer2 hg....brp rege?

shark said...

wow dah jadik tokeh tudung skang..i loike!!

♥ Wina ♥ said...

wahhh dah jd businesswoman..chaiyokk!

Myra Jay said...

Myra suka tengok Kak G pakai Shawl, cantik, kemas dan sesuai dengan muka :)

Teringin nak jugak 1 tp takut tak reti belit2 :D

MizzTina said...

cantik²..tp sy kurang ckit nk pakai shawl ni..

wantie said...

good job!. shantek shantek belaka .

el said...

wahhhh tokeh tudung plak no...
bglah free...free aje mau gie sepak laju2 aku t hahaha

elly nadyra said...

tahniah for the new business in town!

ALoNa CintamaniszLite said...

Tahniah...tahniah...tercapai apa yg diimpikan...

Akak tompang bagi sokongan moral aje laa psl akak tak reti guna shawl, hehe..

MrS. F!zA said...

woaaa..tahniah..gud job kgie!

*tmpt nak tekan +1 betul2 kt bawah ayat ni dalam entri fiza..

Dah faham? Boleh tekan sekarang button +1 di bawah ini di atas tulisan merah

Aty_Fared said...

Waaahhh...dah ade tudung brand sndiri...alhamdulillah...gud luck dear...:-)

Dee said...

cantik..nti dee pm sis kat fb ye..

Si Matatajam said...

Cantiknya...

LYAfrina said...

cantik....