"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, December 28, 2012

My Happy Moments


Assalamualaikum..


Bismillahhirahmannirrahim..Mencuba nasib di hari Jumaat yg mulia ini...~~
Lamanya tak joint blog contest nie..saja mencuba nasib smbil membantu rakan blog utk memenuhi impiannya...In shaa Allah sekiranya sudah tertulis rezeki tue milik Eyriqazz, pasti awak akan memilikinya instead of guna handset sempoi tue! ekekekeke..~~


Contest Penutup dari Eyriqazz untuk tahun 2012. Syarat-syaratnya : Sila Terjah sini yer...~~


" Contest My Happy Moments dianjurkan Eyriqazz.com bagi menyahut Cabaran iPhone 5 Gadget Impian “

3. Tagkan 3 rakan blogger anda (tidak wajib). Sharing Happiness menyeronokkan, kan?
~ Kengkwn blog semua yg nak joint, dipersilakan k psl mana tahu kalian boleh menang..~~

Tarikh tutup, 31 December 2012.

Syarat tambahan : Kat sini juga..

8 comments:

lieyalatif said...

suke2....suke pic ni..hope ade laa rezeki gie....

gambar2 gie mmg tak penah mengecewakan...sure leh menang mcm dulu tuh....all the best dear!

Nana said...

good luck!

Zura@Iwan said...

gud luck...

hari tu tgk kt MJ punya blog..ing nk try masuk..tp....x de gmbr yg best kut..hehe

wantie said...

good luck

Sharinginfoz said...

All the best

Myra Jay said...

Good luck kak :D

Eyriqazz said...

tahniah,anda salah seorang finalist

http://www.eyriqazz.com/2013/01/finalist-my-happy-moments-contest.html

Eyriqazz said...

tahniah,anda salah seorang pemenang

http://www.eyriqazz.com/2013/01/pemenang-my-happy-moments-contest.html