"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, December 27, 2012

Nuffnang | Earning for December...


Cepat uols click my entry nie yer...just berkongsi earning blog cap ayam nie fr this month..cukup ler buat belanja family or entrance utk sorang kat USS..ekekek..

nak jer sy cash out 31hb nie but suami suh kumpul dulu..Jan 2013 br cash out kot...Alhamdulillah smbil berblog smbil dpt income kan..Thks Nuffnang...:)

tak yah hide ler psl sket jer earning nyer....but leh la kalau nk g makan2 kt kedai Korea....:P

nota kaki : suka check uv kt blog nih jer...:)
 tapi uv sket jeer psl kureng mengupdate..nak uv byk senang jer.....rajin update n rajin blogwalking dan yg penting blog te mesti ada identiti yg tersendiri....sy suka berkongsi gambar2 moments kt sini...:)~~

27 comments:

wana wazm said...

woww , banyaknye. earning sy x naik2 lagi. sedih!

MyKhalish said...

hihi.. xpe, skit2 lm jd bukit. kita mmg suka bercerita, bila dpt side income camni, Alhamdulillah... ;)

mama tisya said...

byk be dok running

Nad @ MamaZN said...

Saya suka nota kaki akak tu =)
Tp saya takde identiti kot..kesah zakwannayli jek melambak hehe

Fiza Rahman said...

Banyak juga tu. Tahniah.

Zura@Iwan said...

aku tak dapat la income mcm hg...huhu...sbbnya x rajin update, x rajin bw...mmg patut ler..hehe..

x de org rajin nk mai blog kita gak salah satu yer...hehe..

Syima Emi said...

rezeki tgh masyuk tu.. hehehe.. leh kumpul byk2 baru cash out

Chekgu Azrine said...

Tahniah..banyak jgk BE ye..

♥cikmOt♥ said...

Best ar...kita ada 2 be tgh on going...so far naik rm1.50 sehari...jd la jjan

Gieyana said...

Zura@iwan

X per..slow2 beb..blogging for hobby kan..aq telah la psl day time x leh bw..hrp take five or mlm jer...

el said...

wahhhhh nak pi USS ke..nak itot bley hehehe

aku nak cashout 31hb ni tp ntahlahhhhhhh berbelah bagi pulak

Gieyana said...

wana

x per..slow2 k...nnt lama2 insyaallah ada hsilnyer...:-)

Gieyana said...

mykhalish

Betui2kan...hobby....alhamdulillah kan...:-)

Gieyana said...

mama tisya

Byk kt nureen nyer blog..tp aq mls lak nk update kt sn...ekekeke

Gieyana said...

nad@zakwan

Makasih...x per, as long as atas kreativiti sendirikan...:-)

Gieyana said...

fiza

Thks...alhamdulillah...:-)

Gieyana said...

syima

Insyaallah sis...:-)

Gieyana said...

cheqgu Azrina

Terima kasih...:-)

Gieyana said...

cik mot

X per beb..slow2kan..kdg2berblog nie as smpingan jer kan...kalau x der tue kita redha psl bkn rezeki kita lagi...sy nyer blog pon kdg2 x dak gak BE..:-)

Gieyana said...

el

Hahaha..verangannn ko! Jom2nak..ekekke


Tu la kan..ko simpan jer byk2..blog hg kan masyukkk gak...blog retis ko!

♥MAMASYAZA♥ said...

wow bestnya dah byk earnings tu

Cik Misi said...

JEMPUT JOIN GA BY CIKMISI
HADIAH2 BERUPA PRODUK DARI FELINNA BEAUTY!!! CEPAT2!!

http://cik-misi.blogspot.com/2012/12/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html

tQ :)

Ayu azmir said...

banyaknya....

LYAfrina said...

takpe..byk atau sikit..itu ttp rezeki kan...

sama la dgn lya..suka share pic2 moment dgn family..utk kngan kt gak kan..

ALoNa CintamaniszLite said...

huhu..akak lagi ler segan. blog tangkap muat...sebenarnya utk simpan kenangan aje. Andai suatu hari blogspot ni hilang...tak tau lah sbb bkn semua kenangan akak leh ingat, ngee..

Sonok nk gi USS ye..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

dah cash out last month... tak sabar punye pasal. hehehe

Myra Jay said...

Myra pun dah cecah seratus, tangan gatal je nak cashout, tp fikir balik, sabar dulu.. heeeehee