"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, December 30, 2012

Seronoknya depa main....


Riuh rendah dorang nie...Cik mek nie plg suka bila a org melayan dier....:)


7 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

nampak happy sgt

eyriqazz said...

Sweet....saat2 bahagia seisi keluarga

LYAfrina said...

mmg la seronok bila ada teman bermain kan..klo tak sorang-sorang je.. sama cam asya

mamalieyna said...

Memng...ank besar gini, ada yg melayan happy betul depa :-)

Myra Jay said...

Sweet..
Terpancar keceriaan di wajahnya ;D

outbound malang said...

semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

wantie said...

wei.. tu main bola hat lipat manila kad tu ka? best nya tengok muka nureen tu ceria.