"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, December 31, 2012

Year 2012 : 1001 kenangan indah bagi Gieyana..:-)


Kenapa nk letak 1001 kenangan G ??
Hurmm..ikut suka hati daku jer! byk juga orang suka letak no nie untuk mengambarkan kenangan yg tak dapat dikira..bermakna, kenangan tue mmg banyak lah!! ecececece
Sayang betul daku dgn orang budak dua orang nie!
Pastu..daku suka sgt spend masa lepak2 camni...jimat belanja uols!

Pastu..daku suami suka sangat layan minah kecik nih! Tahun nie banyak kali turun KL..habiskan $$ kat Ikea gak! haizz!

Pastu..trip yg best n plg lama kita spend kat tempat orang..penginapan 5hr 4 malam kat Kuching..ekekeke..:P
Macam2 kita dpt ms trip nie..Love Nature, Love treatment dan so on! Never forget!


Pastu saya cuba berjinak2 dgn Gieyana's shawl limited edition. pada mulanya buat utk sendiri pakai jer..pastu timbul idea nk jual...murah jer rega nyer! eh, next batch coming soon k..

Yang ni tak leh lupa..lama tul nk habiskan course! ekeekeke..:P
Then finally..

My big winning..Alhamdulillah...

Cameron!

Dan macam2 lagi kenangan pahit/emo dan indah yg tak dapat daku lupakan! ngeh2..:P

~ to n fro balik kampung...to n fro ke serata tpt ni mesia..really best sgt!
~ Wishlist 2012 yg x dpt nk countdown this year, carry forward next year la kekdahnyer..:P

Last but not least..Selamat Tahun Baru semua..
& entry 2012 yg x sempat nk update this year pon carried fwd next year..:P


15 comments:

Ayu azmir said...

mcam macm kenangan tahun 2012 kan.... gambar2 semuanya cantik cantik..

akubiomed said...

Nampaknya banyak kenangan manis terpahat sepanjang tahun 2012. Selamat tahun baru.

nasazfrog... said...

selamat menyambut tahun baru buat gie sekeluarga... yer semua gambar kamu sgt cantik deh...

el said...

semoga tahun ni lebih terbaik dr tahun2 yg lepas ok...hehehehe

Nad @ MamaZN said...

bestnye tgk kak g n famili ni...
harap2nya saya n famili pun beroleh kebahagiaan dan kegembiraan cam kak g jugak..

sobs, sobs..ala, emo le pulak,haha!!

selamat tahun baru! :)

Aty_Fared said...

2012 bnyk kenangn..hope 2013 lebih indah..happy new year..:-)

AzLiN SaFeNa AzIhAR said...

hi...salam perkenalan dan selamat tahun baru... menarik dan cantik blog u ni.. feel free visit my blog dan follow.. www.azlinsafena.com tq

wantie said...

betui bantak tul kenangan. selamat thn 2013 urk kamu...

Chekgu Azrine said...

Happy 2013!

Alyyani Anuar said...

gie, nanti ko kena buat tutorial camne nak pakai shawl ko tuh. nak support kawan2 ber business tp tak tau camne ke nak pakai shawl ko tuh. harus ko buat tutorial. :) happy new year uols!

Gieyana said...

Alyyani

HAHA...coming soon beb..x mo buat video..nak snap2 ja nnt tutorial tue..ekekeke...:-)

PinKy MoMMa said...

eh macam biasa ku lihat jubah konvo ituuu..eh kamuuu?

sorry lambat wishhh..tahniahhhh ummie!

nape kite tak serempak yer if betullah uni yang sama..huh?

eppy new year! smoga kebahagiaan bersama kita ;)

Zura@Iwan said...

ye betui tu...byk kenangan thn 2012..

cer tgk gmbr lama2..mmg touching plak rasa..

Cik Syida said...

happy new year :D

elly nadyra said...

masing2 dengan kenangan masing2 kan, cam biasa la gambar ko semua cantik2 ok!