"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, January 8, 2013

Alhamdulillah.....


Terkedu dan tak tahu nk cakap apa....Insya Allah bila dh bersedia saya akan kongsikan kat sini..byk kengkwn yg berteka-teki dan terima kasih pd yg mendoakan...

Sayang dorang...

Sebak lak bila suami type status nie:

"Perancangan Allah SWT, rasa kerdil sungguh diri dgn diri ini...Ku panjatkan doa untuk-Mu ya Allah atas setiap RahmatMu"..

Nota kaki : kalau tidak di Izinkan Allah, next month trip terpaksa la burn camtu jer...Tapi saya tahu, perancangan Allah adalah sebaik2Nya utk setiap umat....

28 comments:

Nad @ MamaZN said...

Akak......
Apakah...??!!!!!
Alhamdulillah...
Walau apa2pun beritanya, saya ucapkan tahniah

Ps: mana ade murah kak skolah zakwan tu huhu! Naseb la sorg...

Myra Jay said...

Alhamdulillah tahniah ye Kak :)

Preggy ye :)

mamalieyna said...

nape tu Gie.. apapun ia..perancangan Allah adalah yg terbaik kan..

el said...

hehehe aku doakan untuk korg ok
hope semua dipermudahkan dan plan berjalan ngan baik amin

♥cikmOt♥ said...

hurmm...apakah????

♥ Wina ♥ said...

jeng jeng jeng...apakah itu?

whatever it is, happy 4 u :)

mama tisya said...

tkpe burn trip tu cz ada "trip" yg lebih mencabar menanti...take care

*∽ IZAN ∽* said...

wah kasi suspen Geee.... suprise apa pulak kali ni. InsyaAllah kalau dah tertulis memang rezeki kamu akan sampai juga ke tanga.. tapi kalau tidak, mungkin akan di gandakan di masa akan datanggg.. mudah mudahannnnn

MrS. F!zA said...

alhamdulillah ni msti berita baik ni..akk pregnant kn.. hepi for u dear kalo betul apa fiza teka ni..

MyKhalish said...

alhamdulillah.. tahniah yea. walaupun xtau ape, tp tumpang seronok :)

MyKhalish.com: Cara cari tiket AirAsia murah dan terendah

ALoNa CintamaniszLite said...

semoga segalanya berjalan ngan lancar...dgn izin Allah..insyaAllah.

♥MAMASYAZA♥ said...

yup betul tu, perancangan allah s.w.t adalah yang terbaik. kita cuma merancang, tuhan yg menentukan segala galanya

@e_da said...

Gie ada gud news nurin nak dpt adik kah??? apapun tahniah kalau betul... jaga diri n kesihatan ya,... tk care deear!

mama rifQy said...

haaaaaaaaaaaaaa...na dh leh agak!!! preggy!!!!

kemei said...

tahniah!!!

LYAfrina said...

adakah nureen bakal dp adik???

apa2 pon..perancangan allah tu y terbaik buat umatnyer

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Kita bsalin sma2 kay..hihi

Zie Fauzi said...

ayoooo...kakak...byk suspen ini entry...hari tu terbaca status FB pun suspen...Agaknya apa la yer...mesti good news ni kan..sabar menanti pengumuman seterusya... :)

Chekgu Azrine said...

Tahniah ye u..alhamdulillah..

lieyalatif said...

gie!!!!!!!!

betul ke ni weyyyy!!! aku plak rase sebak nak nangis nie....kalo betul tahniah sayanggggg...jaga diri okey...mmg itu yg korang satu family nantikan kan?....trip tu takpe...burn ajek....heheheh jgn lasak2 tau....

lieya doakan yg terbaik utk gie sekeluarga....eiii nak preggyyy jugaaaakkkk hahaahahah

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah...even tak tau apa2. Pregnant ker?

wantie said...

ko nak burn cam tu je. leh tukar letak nama aku tak? kekekeh...

kalau itu yg terbaik tak pe la berkorban. len kali leh pergi lagi.

Aku doakan segalanya berjalan dengan lacar.

Tapi... apakah itu yang nak sangat ko kongsikan?

elly nadyra said...

berita gembira kan...tahniah in advance ye G....im happy tooooo!

Sidratul Muntaha said...

ade rezeki yg lebih besar untuk akak sebenarnya nnti
insyaa Allah

ZarinAziz said...

Alhamdulillah..Allah tahu apa yang terbaik buat umatNya

mama_umar_maryam said...

Apepon alhamdulillah and ape jua beritanye nnt ttp happy 4 u Gie & family :)

Aty_Fared said...

r u pregnant G...??!!! kalau betul..alhamdulillah...terujer pulak dah ni..:)

::NureeN:: said...

syukurrr...
tp apa dia g??? aku dok teka teki nih...
mcm2 dok rasa hehee