"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, January 13, 2013

BanyakNya BE...Thanks Nuffnang....:-)



Banyak lepak kat blog Nureen actually...malas tul nak update kat sana...

21 comments:

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!banyaknya....

mama tisya said...

wah byknye BE ko..tahniah

kemei said...

wahhh...seronok!

Myra Jay said...

Tahniah kak :D

mamalieyna said...

Waaah tahniah :-)

♥MAMASYAZA♥ said...

wow bestnya. akak cuma ada 3 BE, tu pun slow aje. tahniah
pasal medan ikan bakar tu, cari gerai lynda ikan bakar, gerai ujung sekali dekat dengan playground. memang sedap kat situ

el said...

wow byk giler
bln 10 pun dok ado lagi..
tahniahhh

Yantisa said...

Tahniah juga.

LYAfrina said...

wah..mudahan running lama2...

MrS. F!zA said...

banyaknyaaaaa..rezeki 2013..hehe

MizzTina said...

banyak giler... tahniah kak

NeenaAnuar said...

woww.. congrats yea! ;)

Delimasari said...

TAHNIAH

ejulz said...

wahhhh.. tahniah.. leh blanje ni.. hahaha

Aty_Fared said...

Lamer giler tak cek nuffnang...

wantie said...

wah masyukkkkkkkkkk

Sidratul Muntaha said...

byknye kak
ayu punya 5 je

Fiza Rahman said...

Berderet tu. Tahniah.

Atie said...

banyak nyer BE akak...atie paling kencang pun 3...tahniah..tahniah... :)

Zura@Iwan said...

banyak nye...gua tak de byk gini pon..padan la sbb aku tk byk update, then tak femes..kaka..

ieda said...

tahniah dikk
banyaknyeeeeeeeeeeeeee ;)