"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, January 22, 2013

Bersantai sesama camni mmg awesome lah! ...

Aktiviti camni dah menjadi satu kemestian..tambah lak bila Nureen keep gegarkan telinga nk berguling2 penuh perasan dan perasaan kat pasir2 yg entah bersih ker tidak nih! Luckily now dh x dr kuda, so saya kira consider bersih la juga...ekekeke

Sapa yg tak suka lepak kat pantai sambil ambil angin kus-kus laut yang mmg menyeronokkan mmg rugi lah. Paling seronok kalau ada aksi2 best ikan2 duyong yg berjemuran! Opss! gatai ko G yer! Wayang free maa...ekekeke

Di samping tu juga leh jimat ongkos psl foc jer kan..bukan kena bayar ko!

Macam biasa ler..tpt favourite utk melepak..di sini ada kerusi kayu but limited ler..sapa cepat dia dapat...tp better bw tikar..leh guling2 manja gak..Nureen bw truck besau RM10.00 beli kt kg..

Gigih anak dara saya! mula2 guna pengorek cam dier pegang tue..last2 terus guling2...

Oh suami..teringin bebenor nak naik pisang nie but suami says, NO!

Oh..ini wajib di bawa bersama2 psl nnt hitammmmm!ekekeke

Panorama nie mmg menjadi kebiasaan kalau lepak kat Batu Ferringgi nie! Best!

Dan cam biasa...

gambar gediks laki bini...masa nie x leh pakai lipstik..idak cfm lip jd kering! Sian I..

~ Sian Nureen time nie jari-jemarinyer yg halus-mulus tue terluka...seronok mengorek pasir!
~ok, nanti repeat datang sini lagi smbil gediks2...
~ Gambar Nureen pakai bikini swimming suit sopan takder psl malas nk upload..

16 comments:

shark said...

best!!
rinnduuu penang!!

el said...

aku nak jd paparazi lah
nak tangkap gambo korg tgh guling2 atas tikar...ha

♥cikmOt♥ said...

bila agaknya leh lepak ngan gie ni...nak suh gie snap2 gambar kami sekeluarga plak...hahaha, tetiba jek kan

Nad MamaZN said...

Jari nureen terluka? Cemane bleh luka?

Dee said...

bestnya rumah dkt ngan pantai..leh gi selalu mencari kedamaian..

sis..dee tenung pya tenung..still x dpt nak imagine..tp kalau ada link kt youtube yg seakan2 bolehlah email dee link eh..or pm je kat fb..hehehe..

MrS. F!zA said...

sia ada sunblock lg ha..ekeke

wantie said...

hurm... nice treatment. kalau laki aku cuti hujung minggu cenggini kot kami. sebab kalau duk umah tak de pa nak buat.

kau tengok aku, aku tengok kau je.
kalau lepak kat sini, tengok aku, engkau, dan engkau dan engkau.. hehehe..

elly nadyra said...

nureen dan pasir dan pantai tak leh dipisahkan kan kan kan suka betul men pasir!

Zura@Iwan said...

memang best weh lepak pantai..aku duk nk bw irfan g pantai..huhu..bila la nk p lepak nie...

mamalieyna said...

Best lepak pantai..gambo cantikkk... :-)

Chekgu Azrine said...

Baru gi bt feringgi last year..bln 12..tp entry tak up2 lagi..huhu

eT said...

teringin gak naik pisang tu...huhu..bila la leh naik..

lieyalatif said...

cantik semua gambar...sonok tgk gie...mcm kite plak ikut same picnic...

lieya tertarik tgk lori besar tu...seploh hengget jekkk...murah tu.....

mama_umar_maryam said...

alorr sian jari nureen ye..
suke tgk G gayakan shawl tu

Aty_Fared said...

Pantai batu feringgi mmng besh...!!:-)

mummy_ayu said...

alwayz love ur pic dear..semua pun cantik2 and both of u look great together..plus nureen in the pic and coming soon.baby..best best!