"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, January 10, 2013

Comel betul budak nih!

Ampun Fiza..Kak G ambil kat fb..ritu nk g geget ms g putrajaya ritu but x sempat psl rushing..

Comel kannnn!

17 comments:

Fiza Rahman said...

Mak comel...anak pon comel ☺☺

MrS. F!zA said...

tergejut mcm nk pengsan.. sbb muka2 trus nmpk gmbr baju munga2..haahaha

Zura@Iwan said...

mmg comel!

kena rajin tgk bb2 comel la ni, mn taw kan..hikss

Nad @ MamaZN said...

kak,
lenkali kalu nak pi putrajaya lg
habaq mai awai2 naa...
bleh saya pun rushing kesana jumpe akak
dpt jumpe reramai sket =p

LYAfrina said...

comelllll ;-)

♥cikmOt♥ said...

hehehe, memang comel...amik berkat cepat...ihiss

ALoNa CintamaniszLite said...

hehe...semoga ada rezeki utk baby boy lak...kawan utk munir, hehe..

lieyalatif said...

comel dan gebusss heheheehe...tgk le omaknye...sebab tu anak nye pun comel...auwwwww...

~Siti Hajar~ said...

Danish ni mmg comei, bambam rasa nk tmpg geget sama..haha...blh ka fiza km geget reramai...ekekekek

Gie, ko ni da isi ke? ke aku je yg xtau, papepun take good care yer...

Cik Syida said...

comelnye!!!!

ohcikgu said...

memang comel la. :)

mama_umar_maryam said...

mmg chomels..dgn maknye, dgn aunty G nye sekali,hehehe

Aty_Fared said...

bolat..comel..:) gambar cantik...

::NureeN:: said...

2 2 comel....
brapa bln G? mcm sebaya anak aku ja

elly nadyra said...

comel bam bam.....baby cam ni best wat men!

ieda said...

aah comel ! ;)

Liza said...

Comel. Budak2 comel ni kan, rasa cam nak gigit gigit pp dia. Slalu anak jadi mangsa. Huhu..