"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, January 17, 2013

Gambar : Dating sesama.. ~~


Gigih suami nak sedondon kekdahnyer..Time weekend recently, lepak2 kt Batu Ferringi. Nureen paksa kedua ibu-bapanyer utk lepak teman dier main pasir. Ummi yg dlm keterpaksaan kena ler turutkan...nanti saya rajin saya preview lagi more picture. Kredit to Nureen...

Masa nie G Perlis. Lokasi dkt Taman Ular. Time nie family gathering....Nureen dh g kemana dgn sepupunyer & kasi change kat parent bergedik2...picture credit to Achik.

Ummi tgh gigih jd ikan dugong..berjemur2an...kerlasss ko G!..:P

Ni lepak2 penuh manja2 smbil menchekik..apsal nasi juga yg mak licinkan kat sini but not chickennyer...Penangan nk makan New York Cheese Cake! Picture kredit to Nureen.

Amboii..Kusyuknyer anak dara i..Apa yg ko buat nih! Ummi concentrate memerhati...

~ Ok..sudah2...nanti Ummi sambung lagi yer! Besok ler kekdahnyer..:P

16 comments:

Nad MamaZN said...

Lepas berjemuran nmpk lg cerah je kak g ni, haha =)

JaSSNaNi said...

comellah tengok anak branak ni.. cantek2 pics...

MizzTina said...

suke btl tgk akak n husband.. pasangan bahagia..keluarga yg happening..

MrS. F!zA said...

sweet couple! fullstop!

el said...

aku tgk baju ko tu dah mcm sekali ngan tudung..nice!

Zura@Iwan said...

kerlasss ko jah! boleh jd model nieh..hehe..

ak yuyunz said...

kelasss... blocking gitu..

OmbakBaik said...

sumer gamba cantek2..tapi sukerrr sesgt gamba 1st..sgt osem pakai sedondon kaler tu.. :)

~Siti Hajar~ said...

Syok gak dpt keluar berjimba2 gather2 & ko nmpk sweet sgt Gie..

Aku jgk yg xkemana keja...keja...keja...

Anak2...sekolah...tusyen...sekolah...aktiviti kokurikulum...

Fiza Rahman said...

Sweet couple & happy family ☺☺

wantie said...

tak pe berjemur untuk keluarga. happy sokmo deh..

♥ Wina ♥ said...

like always...sweet pictures!

mama tisya said...

gmbr ko nmpk berisi sudah..good2...seri dr dlm perut dh naik...take care....

abah khalisha said...

Lama dah tk ke Batu Feringgi walaupun rumah MIL di Penang.hehe

elly nadyra said...

amboi nureen, pandai snap pic kan!

LYAfrina said...

pic Gie sorang2 tu..cun sgt2