"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, January 21, 2013

Gieyana's Shawl Two Layer..

Assalamualaikum...

Introduce my new  layer shawl. Mmg limited edition psl ada dua kaler nie jer..each RM30.00 excluded courier yer. Courier cuma Rm5.00 jer.

green Turqoise + light peach..
1 only.

Grey + Light pink..
1 Only.

lagi satu Green turqoise + purple dh ada org booked.

Interested may email me # roziyana79@yahoo.com
or wassap 0194412199


15 comments:

Nad MamaZN said...

ala...sikitnya kak!
takde lain dah ek?
yang 1 kaler ada kaler apa lagi?

mamalieyna said...

pandai menggayakan mmg cantik..eina jugak tak reti nak pakai..hehe~

all the best!

MizzTina said...

ni je ke kak?

lieyalatif said...

cantik...alah gie mmg cantik, pakai ape pun tetap cantik...

gie buat le tutorial camne pakai shawl style gie tuuu...mesti ramai yg nak tau nieh...plissssss...

Gieyana said...

Lieyalatif

Alhamdulillah..Allah pinjamkan sekejap jer Lieya utk sy nie..selagi mengikut kemahuanNya..hihi..:)

Oh..tgh mengumpul kembali mood2 utk ceria nih..sy mmg nk buat tutorial tue tp x sempat nk snap2 gambar ag..huhu..

Gieyana said...

MT

yg nie jer yg ada inhand...yg lain cuma 1 layer biasa jer..but kaler limted..nk amik gambar pon malas nih..

Dee said...

green turqoise+peach tu xde lagi ke? adeh...

lg satu..tolonglah tjuk camana nak pakai shawl cara gie tu..merayu ni..

Gieyana said...

Dee

yg nie senang jer psl pjg dier pendek skt dr style yg sy pakai tue..so pakai cm biasa jer psl yg nie each layer mmg joint in 1..

alahaii..mmg nk buat tutorial tp keadaan tak mengizinkan lagi..sy x brp nk sihat..n mood down giler..

Gieyana said...

Dee
Yg nie senang jer..pakai cm shawl biasa jer...oh, harus gak wt tutorial nih..sy cuba k..photog nk amik gmbar pon kena ada mood gk nih..huhu

elly nadyra said...

cantiknya shawl nih...awat la sket sgt!

Myra Jay said...

Tak berapa nampak full cmne, tp seyes cantik :)

Zura@Iwan said...

maceh...saya beli!.

wantie said...

lawoooo...

el said...

aah npk snap dr bwh ekekeke org nak tgk depan2...buat balik!!!hehehe

LYAfrina said...

gie..lya bkenan y atas tu..brape rm ye??? lya email esk ye.. nk buka kat rmh ni lembap sket