"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, January 3, 2013

In da Making...Shawl dua layer...


buat 6 helai jer fr trial..hope success...sy mmg buat limited edition yer..:) kaler grey+light pink..grey+ light purple..kaler light turqoise+purple cung...kaler light trqoise+light peach...

Saya taruk nama shawl ni  -----> Najwa

10 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

sape yg jahit?? gie??

Nad @ MamaZN said...

Harga sama ke kak?
Alahai...kombinasi kaler yg menarik!
Awat la limited....
Klu tersuka nnt camno?
Hahahhaah!

mamalieyna said...

waah making suda... all the best !

happy new year~

Myra Jay said...

Kombinasi memang cun, tak sabar nak tengok bila dah siap ::)


Nama shawl sempena nama Nureen ye? :D

::NureeN:: said...

nie mek zura sambaq dulu kot hehee

MizzTina said...

wahhh, maju dh kak..

Zura@Iwan said...

saya nak light turqoise + purple cung tu

el said...

ko jait sndiri ke gie..wallahhhh

Dee said...

dee nak kaler pink belacan tu tau..kalau cantik 2 layer tu..next round dee order tu pulak..hehehe...

mama_umar_maryam said...

wahhh..nak order jgk!!!!