"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, January 15, 2013

Kasut Furshia cung...


Bukan takder kasut lain nak pakai...selalunya banyak pakai heel smpaikan bila pakai flat shoes rasa janggal & lenguh2. Padahal dulu suka jer flatshoes dan bila pakai heel confirm lenguh2. Pegi shopping pon mak pakai heel gak but wedges lah...

Korang ni kalau bab teka teki tekuk mmg pandai tul! Eh apsal jer tetiba ko nak pakai flat shoes G? Tgk bukan kemain kaler maler lagi?

Says G : Nak tambah koleksi woo..kaler maler nie cung bebenor but this time mak beli pasal nak jaga diri-sendiri yg......(nanti la mak citer eh..tunggu Nureen countdown 6 years!:P)

siap member opis tegur..G, ko mmg suka kaler pelangi noh! kik kik..

Kasut brand nie ada jual kat parkson Gurney Plaza jer..

Perghhh..giler best tahap dewa psl yg nie fully leather dn yg nie after getting 50% disc. nak tahu rega? pergi tgk sendiri lah..mmg sgt rekomen lah utk uols tambah koleksi yer...

# Takkan nk pakai Sneakers g opis..:P
#Perghh..malas tahap dewa nk bw n mengupdate blog...

16 comments:

Nad MamaZN said...

Nape kak?Masalah ape?

el said...

kedai mn gie..nak pi tgk hehehe tgh cari kasut kaler biru ahahaha

Gieyana said...

Nad

Alaa..x der big masalah pon..nnt akak kongsi eh..:)

Gieyana said...

El

Kat parkson gurney..tp design nie x dak kaler biru..da brown, hitam n this kaler jer...:y

[-suziey-] said...

niceeee..aku mmg suka kasut flat cenggini..xminat la sandal pompuan..hehe

Ayu azmir said...

comelnya kan...

ieda said...

cantik .. tapi akak x pandai pakai kasut macam nie .. org mudee je koot ;)

Dee said...

adakah kamu pregnant gie? wah..bestnya..tp kasut tu cantik..cute..

Daddy Ziyyad said...

pakai flat shoe ni senang nak lari kalau kena kejar anjing...ekekekeke

wantie said...

ha.. kala bijik remia ada? nak ubah angin lak. pakai kala bijik remia.

Zura@Iwan said...

aku suka kaler maler gak, tp kalau g opis pakai kaler itam, biasa la kan stgi kena tegur plak..hehe...

suka pakai flat shoe sng nk berlari2..hahaha..tmbh ada anak..tp sbb si laki tu tiggi, so nk kena kasi lebih kurang sm level..kena pakai high heel..kahhh!

*∽ IZAN ∽* said...

comell! tapi kaki ku kompem tak leh masuk uhuhuhuhu

lieyalatif said...

comel gie...pilihan gie mmg cantik2 heheheehe....

haa mak yong takleh jalan laju2 tau...kene lemah lembut ekekeekek...jage diri dear

ALoNa CintamaniszLite said...

kasut ni cantekkk....
sesuai ngan gie...
kalo akak tak sesuai...sbb akak ni dh ler renek...montok lak, hehe.

Tp, mmg betoi gie...gie kena pakai kasut yg flat2 aje skang ni, hehe..

LYAfrina said...

gie.. adakah awk pregnant?

lya skarang mmg pakai flat shoes je.. kerja & jln2.. high heel ada.. smuanyer tsimpan.. pkai skali 2 pastu trus tersimpan..

Aty_Fared said...

Cun...sejak beranak suker lak pakai flat shoes mcm nih..:-)