"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, January 4, 2013

Special notes to Lovely Husband.. =.=


Listening to : Lite Fm, lagu2 penuh romantik & shahdu..*(tetiba rini dorang bukak channel nih!)


Phewwww! Sambil lap peluh.....menitik2 haaa nak buat entry! :P
Gigih nak wat wall post kat Fb suami tapi asyik kena reject jer dgn mengguna tab..adess!
Lastly cut down special notes tu, then menggunakan bb jer! haizz!

Dear Hubby,

Only once in your life, I truly believe, you find someone who can completely turn you world around. I believe Allah S.W.T and me as a part of your life too! You tell things that you've never shared with others. You share hopes for the future, dreams and goals. When Something wonderful happens, you can't wait to tell about it, knowing tht i will share in your excitement.  I not embarrassed to cry with you when you;re hurting or laugh with you when you make a fool of yourself (yg nie mmg tak dpt disangkal lagi, psl awak mmg seorg yg happy go lucky!).

The things tht seem insignificant to most people such as a love note, song or walk become invaluable treasures kept save in your heart to cherish forever. Memories of your childhood come back and are so clear and vivid it's like being young again! Owhh you are 34years Old oleedy but i feel tht you looks like 25years old! Its true babeh! Colours seem brighter and more brialliant.

You find strength in knowing you have a true friend and soul mate who will remain loyal to the end.

Last but not least..Just wanna share your happiest day's today! "Happy Birthday...May your dreams come true & Allah bless your life always until to the end...Ameen..."

Love you my lovely hero!



#Selalu typo error..sorry la erk ~~

12 comments:

Ieda Zakaria said...

hamboiii sweetnya...

happy birthday bro muner

Nad @ MamaZN said...

Hepi bday jugk utk daddy nureen =)

Dee said...

happy birthday ayah nureen..

Zura@Iwan said...

selamat ulangtahun kelahiran pakcik munir (dari Irfan) kekeke..

wantie said...

amin... Happy b'day tuk munir. semoga panjang umur dak bahagia sokmo deh..

*∽ IZAN ∽* said...

Ameennnn... happy bufday to your Hubby tooo

mama_umar_maryam said...

sgt2 manisssss..HB utk encikhusband awak G!!

myaishahhafiz said...

happy b.day utk hubby awk yer..
semoga kebahagian menjadi milik awk sekeluarga

el said...

epi besday en. mulia :)

PinKy MoMMa said...

iols baca sengih sengih..isteri yang sporting..hubby yang cool..

moga kasih syg dia padamu ummie berpanjangan dan hanya kamu dan kamu saja disetiap nafasnya..cewahhh

AyuArjuna BiGoshh said...

suwiiiiiiiiiiiiiiiit

LYAfrina said...

hepi belated birth bua husband gie...