"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, January 21, 2013

Terima Kasih Anna!


Phewww! Tetiba teringat Lagu untuk Anna or Keroncong Untuk Anna eh! kik kik...
 Minta maaf banyak2..now mood mmg tak stabil...Dalam dok think positive tu namun tewas juga. Asal jer orang ckp something jer cfm terasa sangat2...My sis ckp tak bagus tau! cuba control k!
Ok2..Saya cuba! Namun now saya lebih suka mendiamkan diri psl orang ckp berdiam diri lebih baik dari berkata2....Sorry guys kalau ada sms & so on yg saya x jwb tue! now in silent mood! tapi kalau tnya psl Shawl insya Allah sy jawab..

Ritu kebetulan tgk entry kat blog Anna...Adess! Teringin giler tgk crepe  laksanyer! Anna, buat laksa utk aku boleh! (ni ayat saya wassap dier ah! :P)

Saya tahu, Anna dan family mmg suka betui makan laksa..so dorang leh dikatakan selalu buat laksa! tapi bukannya tiap2 hari ler! ekekekeke..

G aku buat Laksa untuk hang! Datang eh!

Perghh Anna...sayang juga ko dkt aku yer! so ptg after suami balik aku dtg eh!


Dia buat Durian crepe gak! Tapi saya cuma amik rasa jer! Suami suka ah! this time dia buat kaler pepel...Oh..tak sempat nk snap gambar laksa...x per la, nnt leh tgk kat blog Anna..ekekeke

Ecececece..gebussnyer! kah kah...

Time nak balik sempat gak rakamkan gambar kenangan...tp mummy jer yg ready!

Dan..Kaum suami2...


~ Tetiba Anna wasap, Mirul terkilan psl tak dpt bergambar dgn Nureen..ekeke..sabar jer noh! kik kik..
~ Saya panggil dia Anna psl mmg dr dulu dh panggil nama ni...

22 comments:

Fiza Rahman said...

Murah rezeki...ada kawan tolong masakkan laksa ☺☺

atty's said...

kty dah terbayang laksa gak nie..

ALoNa CintamaniszLite said...

anna raffali?? hehe..

best laa...dpt makan laksa T @ anna..
lega dpt makan laksa, ye..hihi

JaSSNaNi said...

alhamdullillah.. dah di panggil2 laksa tu.. dapat gak makan laksa member wat ye.. akak pun antu laksa, tapi skrg dlm pantang.. tak leh makan laksa ler, 5 - 6 bulan lagi kot.. hihihihi sabor je le.. sib baik tak de gambar laksa,. kalau tak ko kejam dik.. :P hihihi.. gurau ye..

MizzTina said...

best la kak dpt mkn duyan crepe kaler pepel.. mkn laksa.. adussss

Zura@Iwan said...

nasib baik hg tk request kt aku..tp mmg lama gk tk buat laksa ni..haihhh mengidam gk nie..hehe

# patut la berdiam diri..tak per2 ai paham u..dont worry babeh..tk lama ok arr tu..

wantie said...

wei... lagu keroncong tu. tingat ex aku le. dia selalu dok ngusik aku ngan lagu tu.

nanti aku wat entry cik laksa tu noh.

Sidratul Muntaha said...

bila la dpt lepak2 dgn akak and zura.
hohoho

~Siti Hajar~ said...

aku nmpk tang durian crepe purple tu...cam sedap jek...hehe

Nad MamaZN said...

Akak...awatny ni?
Harap sbr byk2 k!

Syoknye dpt mkn laksa free hee

el said...

aku igt anna manalah tadi

anna tu wantie eh..hehehehe

terbaikkkk dr sahabat ea xbalik tapau ke g

LYAfrina said...

untungnyer ada org y sudi wakkan laksa utk gie..'

eyh..muka gie nmpk sedikit tembam.. atau gmbar ni y mnmpkkan sedikit tembam?

mamalieyna said...

bestnye ada org ingt kite.. hehe~

psst ...kalau kita dok dkt, eina pun akan ajk gie mai umah, eina pun suka buat laksa...hehe~

Gieyana said...

LYAfrina

Oh..dia yg offer kalau nk mkn..so apalagass..

Tu ar..makin bambam rsnyer sy psl mkn byk..ekekeke

Gieyana said...

Fiza

Alhamdulillah...A'aa..nk org mskkan pdhal sendiri pon leh gak msk..ekekek

Gieyana said...

Kak Ty

Cepat g cr..:)

Gieyana said...

Kak Lona

HAHA..sabar ja kak noh..ekeke

Entah kak..this time suka lak laksa...tp x brp bagus sgt psl angin kan..:)

Gieyana said...

JassNani

A'aa..akakkan dlm pantang..x leh mkn laksa..ekekke

Gieyana said...

MT

Alhamdulillah..yummy! :)

Gieyana said...

Zuraiwan

Oh..dia yg bermurah hati offerkan diri kot2 aq teringin nk mkn apa...:)

Gieyana said...

Wantie

"̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ .sabar ja hg..ekekke

X per..x kisah pong..:)

Gieyana said...

Sidratul Muntaha

Meh turun Penang meh..:)