"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, January 9, 2013

Wordless Wednesday : Picnic mmg awesome lah!


Rentetan entry sebelum nie:







Pelbagai gaya Nureen nih!..:P

Lokasi: Botanical Garden, Penang.

11 comments:

Nad @ MamaZN said...

LIKE!

ala, nape la kat komen takde butang LIKE, kalu tak dah lama dah saya like, hihihi

el said...

ummi n nureen comel :)

MyKhalish said...

sweet dan santai..

MyKhalish.com: Drama air mata di Chili's, One Utama

elly nadyra said...

as usual tak mo komen, sebab suka menghayati gambar ko! i like each moment captured!

Fiza Rahman said...

Cantik2 gambar nih. Happy family ☺☺

mamalieyna said...

Mmg awesome lah ! Like3x..

MizzTina said...

ohsem!!! xperlu kt tepi pantai pun dh ok kan kak..

Zura@Iwan said...

aku pun suka picnic,,

best gk bw irfan ni..berlari2 dia punya...

Sidratul Muntaha said...

aritu mgm la takde rezeki nak gi sin..
aih..

Myra Jay said...

Cantik...

Jeles tengok :D

LYAfrina said...

comel + cantik..

like..like..like...