"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, February 22, 2013

Cari benda tersembunyi....:-)

sabar ja anak dara nih!

12 comments:

Nad MamaZN said...

Kat hotel la ni ye kak? Ada je idea die ye hee

mamalieyna said...

Celah mana dia duk tu..laaahai :-)

fazilzura said...

ni main rumah2 la ni yew

- dieyana - said...

dalam apa ni? ;-)

♥ Wina ♥ said...

nureen yg notti!

wantie said...

hehehe hide & missing..

~Siti Hajar~ said...

Nureen bt kehmah blkg sofa ke tu..???

Myra Jay said...

Hehehee, lepas ni boleh main semunyi2 dengan adik plak :D

Zura@Iwan said...

nureen buat khemah..hahaha

el said...

celah mn nureen ni semunyik..jenuh aku telen2 haha

mama_umar_maryam said...

ni blkg katil ke bwh sofa ltk selimut? hehehe

ALoNa CintamaniszLite said...

kat ner ni?? dlm keretapi ke?? hehe...