"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, February 5, 2013

Gieyana's Shawl : Third Batch for Sale


Assalamualaikum...

Aduyaii..mengalami kejatuhan mood utk mengupload serta snap2 gambar..So saya amik photo dr yg lama jer..Gieyana's Shawl Limited Edition for sale yer... ~~

Sehelai RM20 jer & postage RM5.00.

Blue Letrik : 2 pcs 
Material : Chiffon lebih kurang sama mcm dark grey yg sy suka pakai tue..

Furshia : 1 pcs
Material : Super Chiffon

Purple : 1 pcs
Material : Super chiffon

Dark brown : 1 pcs
Material : Super Chiffon

Pink: 2 pcs
Material : soft kainnyer..

Dan ada black : 1 pcs
Light Yellow : 2 pcs
Light grey : 1 pcs
[material : Chiffon..nnt free saya upload pics yer]

Interested may email me : roziyana79@yahoo.com
0194412199.

8 comments:

Nad MamaZN said...

Kak, kalu nak rekues kler bleh tak kak?
Plz, plz... ^_^

fazilzura said...

wahhhh santikk nye

el said...

buat lah tutorial cara pakai tudung hang tu g

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/

elly nadyra said...

Sempat lg mk buyong ni

LYAfrina said...

cantik..cantik..
aritu lya email x trima erk gie?

Gieyana said...

Nad

Wohoo...Kak G nk stop kejap buat shawl nie..so nk habiskan stock mana yg ada jer..nnt dh kuat sket insya Allah k..:)

::NureeN:: said...

hg pakai shawl nmpk cantik, aku x reti pakai n laki aku pon x bg huhuuu