"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, February 4, 2013

Mee udang Superb, Strawberry with Honey yg awesome!

Masih terasa kesedapan mee udang nih! Mood mengidam? Tak juga....pantang dgr orang ckp menu best2 sure nk try! Lokasi : Kuala Sepetang, Perak. cam biasa..nnt preview!
Perghh yg nie special! Jenuh makan udang..pdhal saya bkn peminat udang tegar! Risau tkut allergic...

Yg nie mmg superb! Suka digg dgn honey psl kemanisan honey tue leh cover balik masam2 manis strawberry tue! Ummi dan Nureen sama byk mkn...yummy! Nasib baik honey pon yg asli...bkn yg jual kt Supermarket tue yer!

# Kemalasan utk bw dan mengupdate~~

17 comments:

♥ Wina ♥ said...

xmo malas² laaaaaa :)

Ena's Palace said...

sehat2 je udang tuh!..mesti sedap!

wantie said...

mee udang. lepas mkn garu idung..

aku pun tak suka mkn uda. suka makan stoknye ja..

Sidratul Muntaha said...

huhuhu
yg kat market tu gula
btw
ayu klu cari yg asli
suke madu talang
or madu iran yg ade honeycomb dia
tu mgm best la..
buat ubat batuk and selsema pun ye jugak..

MizzTina said...

xpernah try lak celup honey..ok, nt kena try la..

Zura@Iwan said...

sedap2 belaka...nak!

hg mcm aku..masa pregnant awal2..mls nk bw n update..hehe

Nana said...

dah lama teringin nak try beb
Adoi nampak sedap sgt
slalu tgk dalam tv je

Yantisa said...

tergodanya tengok mee udang tu.

el said...

xnpk pun mee..ni bkn mee udang ni udang disebalik mee hahaha

elly nadyra said...

Aku strawberry selalu layan ngan kicap gula campur cili padi

che mid said...

salam, habis tangan kotor.. dok mengopek udang..

*∽ IZAN ∽* said...

waallaa..!! memang puas ratah udang mee udang kuala sepetang wehh!

mana plak dapat strawberi tuh ??

Chekgu Azrine said...

dok lalu perak bila g ngn blk penang..tp blm pnh smpt sggh kuala sepetang..huhu

::NureeN:: said...

aku teringin nk g kuala sepetang, x pernah smpi lg..
ni la yg dikatakan selak udang nmpk mee hahhaaa....
strwberry.. CH aku datangggg

~Siti Hajar~ said...

Ko mkn kedai yg mana Gie? aku sllu p kedai yg ada sampan tu..Ko makan byk2 pun xpe bdn xnaik pun, nti tgk2 nmpk perut je, comel jek..

Lamanya aku xp k.sepetang, hr tu p tepeng xsempat sggh...huhu

LYAfrina said...

besonyer udang tu...

mama_umar_maryam said...

sedap tu udang besar2 gitu ,pehh