"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, February 19, 2013

Trip 2013 Johor Bahru & Singapore | Live Update....:-)


Alhamdulillah...Selamat sampai pg tadi jam 7:45....Trip for rewarding Gieyana & Co....

Tak menaruh harapan yg tinggi since flight ticket booked thn lepas bfore saya di sahkan hamil psl takut condition diri yg tidak mengizinkan.....Now Alhamdulillah, Ummi sihat walafiat...Tak sangka juga trip ni betul2 dpermudahkanNya dr bab transportation kat JB nie...This trip kita bw acik ikut serta cuma bezanya acik tepaksa naik bas smlm n timing dia reach sini cung2 dgn timing ummi sampai sini....:)

Neway, thks friend, peers yg sgt concernkan Ummi n fr the wishes..Love u all....<3 nbsp="" p="">

ok nak rest2 psl trip kali ni mmg santai..leh berendam2 dkt pool n so on...Ptg ni nk terjah JPO insya Allah..cuci2 mata ker...

#perghhh..wifi lajusss giler although da bw 2 beruk berbayar peliharaan..ekekekeke...:)

19 comments:

fazilzura said...

tu kalau g Bandung x lepas tu

MrS. F!zA said...

selamat soping2 di JPO.. jaga ummi n baby sama tu..hehe

Zura@Iwan said...

Alhamdulillah slmt smpi...

slmt rehat2kan diri yer...

lieyalatif said...

hepi holiday gie...semoga semua okey yeak....

ape2 pun jgn lasak sgt key...take care...

shark said...

try hotel puteri pacific..:)

Gieyana said...

fazilzura

boleh naik flight..kecuali above 8th mnth dh x leh...

Gieyana said...

mrsfiza

Thks dear..:-)

Mama Zharfan said...

happy holiday!!

ALoNa CintamaniszLite said...

seronok ler nureen..bertambah seronok bila acik dia ikut, ye...

selamat bergembira gie dan co....

Nad MamaZN said...

Take care kak g!
Hepi holiday!

el said...

peace jugak haha
tc..xoxo

ieda immi said...

eppy olidays dikk ..
bestnyaaaaaaaaaa ;)

Chekgu Azrine said...

Happy holiday sis!

MizzTina said...

epi oliday n epi shopping kak!!

Delimasari said...

cuti2222 yer

♥ Wina ♥ said...

happy holiday & happy shopping!

elly nadyra said...

Selamat bercuti

wantie said...

selamat menyantaikan diri. pas ni update k

~Siti Hajar~ said...

Slmt bercuti Gie...

Aku plk bkursus seminggu, ni br nk terjah n3 kwn2...wuwuwuwu