"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, February 27, 2013

Wordless Wednesday | Jangan tiru macam saya!


14 comments:

fazilzura said...

erkkk ...

sibbaik dady awk tough nureen , kalau dady awk kurus, mau patah tengkuk

Nad MamaZN said...

Hahaha
Nureen, nureen
Lawak dok ada aih, haha

el said...

hahahahahaha siap pakej kentut x nureen :)

ALoNa CintamaniszLite said...

uiks...ha'ah betoi2...takleh tiru aksi ni, huhu..

wantie said...

hahaha....anak...oooo anak.

Zura@Iwan said...

tu dia..
bagusnya nureen posing buntut
atas kpla munir..haha

MrS. F!zA said...

mak aih.. badang husband kgie psl dia cool je..ke tgh thn sakit?ekekke

Chekgu Azrine said...

hehehe..betul2..jangan tiru..haha

elly nadyra said...

hahhahahha nureen, papa kamu leh rileks dan cool layan camera ye

mamalieyna said...

Hahaha.... anak oh anak :-).. seb baik kamu anak..hehe..

Si Matatajam said...

Alahai bertuahnya anak..hi hi...

MizzTina said...

ya rabbi..nureen..nureennn..

Sidratul Muntaha said...

hamboi!!
ahahha
askar 2 org tu pun rajin buat gitu kat baha daiorg
nak2 klu pampers tu de tu tut tut
adoi..
jenuh tego..
siap gelak2 lagi

Myra Jay said...

Ui... aksi ganazz nieh..heheee