"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, March 19, 2013

Lets da pictures tell da stories...



Malas nk story panjang2 now...~~
Mood kelaut Mediterranean haa..:P

8 comments:

wantie said...

gambaq lain ku tak nampak. cuma ku nampak gambaq duit tu ja... hahahaha dasar mata duitan.

lieyalatif said...

Gitu laaa mak yong ni...ade mase mmg mood kelaut..ade mase mood ok....gie nanti tunjuk tau pic baby bump hehehehe

Zura@Iwan said...

sm arr aku pun mood ke laut cina selatan..hehe

el said...

aku pun skun mood kelaut nak update n3...malas nak letak pic byk2..tp nak jugak tu haha

::NureeN:: said...

aku plak mood ado tp masa la x ado dok meeting ja la ni huhuu

MizzTina said...

pasangan paling suwitttt

ALoNa CintamaniszLite said...

tak syok aar tgk gambar kecik2 ni, gie...hehe..

elly nadyra said...

Cian mak buyong ni