"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, March 5, 2013

Name Listing : Saya Mahu FM Dari Gieyana!


Terima Kasih buat uols yg sudi joint my GA nie..Dan Sorry buat kengkawan yg tertunggu2. ...cer check listing yer...kalau ada yg miss out highlight k!

Aduyaii! Mood berblogging dh semakin down!


1) Mrs Fiza

2) Sidratul Muntaha

3) Eizan Nor

4) @e_da

5) Delimasari

6) Nazayiena Ayiena

7) Allene

8) Zura@iwan

9) Nurul Exrin

10) Wana Wazm

11) Wantie

12) El

13) Miza Yusof

14) Mamaacha

15) Nureen

16) Izzaty Hedry

17) Ct Rahani

18) eB

19) Nad MamaZN

20) Fazilzura

21) Ya ALya

22) Alycia

23) Mama Tisya

24) Si Matatajam

25) Hani Fadhlina Abdul Rahman

26) Myra Jay

27) Zura Hasan

#Result Soon k!

18 comments:

Alycia said...

salam Gieyana.. ok, dh masuk no. 22..

tp salah spelling.. sepatutnya : ALYCIA hehe..

MrS. F!zA said...

mak aih org 1st kah? hahah malunya fiza kgie..ekeke

paham2 mmg msa pregnant mood blogging down, emosi pon tk stabil, mcm2 lg lah..hehe

::NureeN:: said...

15 LAPOR DIRI

Zee Suhaini said...

salam kenal...

datang singgah/follow sini..
alamak ruginya dah terlepas FM.. :(

Gieyana said...

Alycia

dh tukar dh..sorry erk..:)

Gieyana said...

Mrs Fiza

haha..relax2 beb..

Kak G mood ok jaa..cuma x larat laa..mlm2 zzzzzzzzzzz awal..ekekeke

Gieyana said...

Nureen

baikkk!hihi

Gieyana said...

Zee

Salam kenal gak..:)

mama tisya said...

moga2 ada rezeki no 23:)

el said...

nama aku xde..eh ada hahahaha

Zura@Iwan said...

nama saya ada..macih2..

#phm2...mood blogging down mcm aku dulu..haha..tp la ni pun mood down..cm naa tu? haha

Ya ALya said...

21 nama saya....

Sidratul Muntaha said...

nama aku ade deh

Fiza Rahman said...

Alaaaa...mcm mana bley terlepas nih. Ruginya...huhuhu...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

No.25 ....

Delimasari said...

tqvm - nama ada tersenarai - NO 5

Dee said...

all the best! kt opis dee takleh buka blog gie..huhu..

sal ya said...

tak smpt nak joint sbb keadaan tak mengizinkan. huhu...