"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, March 6, 2013

Saya Mahu FM Dari Gieyana : Pemenangnya ialah...


Assalamualaikum...

Tahniah buat yg berjaya..Since the result was using random.org, so kiranya by luck ler Mr random nie pick the winner yer!

Pemenang FM Singapore..



 Dan Pemenang FM Johor..


Dam Misteri Gift buat Mrs Fiza.

Name Listing kat sini yaa..

Again..congrats to da winner....Yg tak berjaya, boleh cuba lagi di next GA k..~~
Pls send ur name/address/ctc no : roziyana79@yahoo.com
or wassap/msg @ 0194412199

13 comments:

Allene said...

bad luck... uhuhuh xpe... =)

Sidratul Muntaha said...

yeay!!
I suke!
thanks kak!

Zura@Iwan said...

tahniah pada yg bertuah!

#tak de rezeki aku ler..hehe

miza yusof said...

Tahniah kepada semua pemenang bertuah. Terima kasih sebab sudi pilih Miza sebagai salah seorang pemenang :)

Details dah submit dekat emel :)

Sally Yatiey said...

Tahniah! :)

Nad MamaZN said...

Huhu xde rezki
Tahniah pd yg menang

fazilzura said...

ayakkk xbp nk bertuahhh huhuuhuh no dekat2 tu

::NureeN:: said...

tahniah...
x der tuah utk no 15 :P

Eyriqazz said...

Yeyy,saya menang..nanti saya emailkan alamat ya..hik3...

Si Matatajam said...

Alahai memang takda rezeki M la..hu hu.. Tahniah buat yg bertuah...sesapa yg taknak tu bagi kat M yek..ha ha ha..

Delimasari said...

tahniah kpd pemenang

Alycia said...

alah, xkena.. congrats to all the winners ;)

sal ya said...

tahniah pemenang.