"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, March 20, 2013

Wordless Wednesday : Manisnya....~~



Susah nak cari buah nie now! tapi mmg manis...~~
Cer teka buah apa? :P

26 comments:

mama tisya said...

buah ciku..lama tk mkn...mmg best dpt yg manis pastu sejukkkkk

@e_da said...

ciku... my fav too

JaSSNaNi said...

teka kena bagi hadiah tau.. :P
buah ciku..
yeahhh betulllll.. :P hehehe

D' Hasnie Aini said...

nama bandar ciku
nama kampung sawa

^_^

wantie said...

amboi..wat teka teki pulak. dulu aku dok ragaih pokok ni la. buah ciku.org kedah panggil "buah Sawa"

Nad MamaZN said...

Cikuuuuu!

Manis mcm senyuman kak g la :)
(bodek jgn x bodek =p)

Zura@Iwan said...

buah ciku kan...

aku pun suka nie..hehe

♥cikmOt♥ said...

ok, sib baik tak makan ciku...hehehe...

Fiza Rahman said...

Buah ciku. Masa saya pregnant anak ketiga dulu memang hari2 klo boleh nak mkn buah ni. Dpt makan sejuk²...perghhhh...sdapnya.

Memang susah nak cari buah ciku.

Aty_Fared said...

Ciku...mane nak carik saat ni...haaiihh..mcm aku pulak yg ngidam..eeaahh ritu ko kate nk kirim brg kat ikea kan..?? Aku nk gi ikea minggu ni insyaallah..kalo ko nak email ar aku ek..:-)

fazilzura said...

CIKUUUUUUUUUUUUUU..

adehh dap nye..

mamaRIFQY said...

bestnyerrrr buah cikuu kan??

Allene said...

sedapnya ciku... uhuhuhu

Alycia said...

buah ciku ;)

MrS. F!zA said...

telan air liur weh kgie..kita mmg pggemar buah ciku.. haihh

MuMMie BeRRy said...

ciku

lieyalatif said...

Buah ciku!!!!! Mmg payah nak jumpe skrang...kalo dibuatnye mengidam sbb pregnant menjajau laaa nak cari kat mane heheheheh

ALoNa CintamaniszLite said...

kalo akak terjumpa buah ni kat pasar malam mesti beli...selalunya sepinggan rm2...beli 3 pinggan baru cukup, hehe..

buah ni mmg sedap tambah2 pulak hat jenis madu tu...kan..

Ya ALya said...

sedapnyer buah ciku tu...

makan sejuk2 mmg sedap....

feveret ya gak buah ni....

salimah said...

buah ciku...

miDguRL said...

ciku ciku...

mse ngandung adik pn suke mkn nie ;)

elly nadyra said...

Cikuuuuuuu

mamalieyna said...

org kedah panggil, buah sawa.. nama komersil, buah ciku..

sedapnye.. lama tak merasa..hu~

el said...

ciku?
xsukaaaaaaaaaaaaa
sbb cam lembik dia pya dlama tu hehe

::NureeN:: said...

ciku.. umah mak aku ada pokok tp dh tebang hahhaa...

sall said...

namanya ciku kuci ciku kuci hehehhe...betulkan?