"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, March 14, 2013

Yooo!


Dah dah.....tahu la korang rindu!


Saya tahu..saya tahu...

semput giler uols...rini makan x hengat dunia! nasi tomato mamak best dgn cucuq udang terangkat! makan ler ko G selagi ko leh makan!

giler malasnya dan mengupdate kat blog nih..apatah lagi blogwalking...

Syndrom second stage yg amat memenatkan..tahu ler ko keja yg sykt overseas G oiii! timing alahan pon ikut overseass!..:P

Asal ptg/malam jer muntah..asal muntah jer dh ptg/malam....

pening2 lalat mcm lalat dok berterbangan tue x yah cakap laa..kalau dok umah lagi manja! asyik selimut cam budak demam gitu! kalau paksa diri kat opis mau rajin bebenor haa buat keja!..:P

Takper..takper...untungnya orang hamil nie..setiap saat malaikat mendoakannya agar diampunkan kesalahan..tp mampukah kita 24jam minta ampun kat Allah S.W.T agar di ampunkan dosa..Tak bukan? ~ Ustaz Kazim Elias !

Nureen pon dh kenal ustaz nie..syiokk woo dgr dia ceramah..orang Perak haa...suka bebenor I kalau dgr pelat oghe Perak..:P

[iklan jap: korang tgk laa ceramah2 Ustaz Kazim kat U-tube...mmg best wooo! Mak beli CD or tgk kat Astro]  
Nahh..gambar cheq..time nie dh preggy dh nie cuma tak tau jer..:P

16 comments:

Ya ALya said...

tahniah....

wantie said...

ustaz kazim nyanyi sora sedap. Ada tengok tak time dia wat ceramah sentap. pandai tul dia bidas bidas ye...

siap majuk majuk tak mo berceramah.

elly nadyra said...

sweet ok!

fazilzura said...

heheh biasak le tu .. sintom normal ad preg lady ..

cz dh lama x ngdg kan kan .. mule la lemau smcm je..

ku pun awal2 ngdg amni , menangis ooooo x nak kuor umah , nk dok umahhh phtu zzzzzzzzzzzz tu tuk 3bln pertama..

Zura@Iwan said...

sian hg...tk per..nnti ok la tu.

aku alhamdulillah tak de alah2 sangat....masing2 bdn lain2 kan...nikmat pregnant ...best sgt!

take care...picture tu time tak taw pregnant..bila taw pregnant muka jd lain, pucat ha..hehe

♥cikmOt♥ said...

mana gambar terkini...nak nengok...

shark said...

kene banyak bersabar..dugaan org mengandung :)

Chekgu Azrine said...

alolo..sweetnya dia...

Myra Jay said...

Apapun jaga diri ye :)

Semoga dipermudahkan urusan ;D

el said...

aku pun layan gak ustaz kazim tu...kelakar gak beliau..hehehe perak bebeno die haha

gie..take care ok
mkn selagi kau mampu hahaha

Nad MamaZN said...

Take care kak..
rinduuuu!

LYAfrina said...

mudahan g sentiasa sihat..biasalah simptom awl kehamilan..sweet pic ber-2.. eyh..ber-3 sbnarnya

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

tahniah sis.. dh bulan ler agaknye tu kn.. :)

mama_umar_maryam said...

same..suke ust tu!!!
tkcare ehh

MrS. F!zA said...

tk penah pon alahan yg muntah2 tu..hehe

- dieyana - said...

eh, la hai, peknen ya! tahniah! jaga diri! (saya pun syuka ustaz kazim tu...)