"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, April 11, 2013

Kau Ada???

Didtgkan bersama2 ciri yg canggih..boleh layan fb, instagram dan so on.. Kah kah ..:P

12 comments:

JaSSNaNi said...

x doooo...

MrS. F!zA said...

dlu2 kalo leh pakai hp gini dah kira kaya dh..hehe

::NureeN:: said...

kahkahahahhaaaaa
wei... 3310 bkn ke dh kuaq blk, hat versi lama tuh, tp katanya rm1500 tau

ALoNa CintamaniszLite said...

ada...ada hehe..
ada 3 bijik mcm ni..
tp bkn akak guna laa..
semua anak2 akak guna sorang sebijik kat hostel sbb kat sn cuma leh guna jenis mcm ni dan seangkatan ngannya aje..

mummy_ayu said...

He he he. Pink tu.

wantie said...

perghhhhhhhhhhh canggih.

tapi kan ni l phone penyelamat. selain harga yang gile kentang bestnya. boleh jadi alternatif kalau fon canggih manggih korang di hantar ke workshoppppppppppppppppppppp

elly nadyra said...

eh adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Chekgu Azrine said...

like..like..like billion times!!

mama lieyna said...

Limited edition ni, dh tak adaaaa :-)

*∽ IZAN ∽* said...

simple but significant!

LiYa HaNiF :: said...

haku ada okeyy hehehehe ... :)

maria firdz said...

ada.. wrna hitam.. hehe...